BOŚ w swojej rekomendacji (podkreślam, że podal cene docelową 3,40 zl) dał prognozowany zysk netto 4,4 mln a tu proszę jaka niespodzianka. Ponad 5 mln. Chyba nie muszę komentować tego wyniku :)
Wszystko wygląda b.dobrze tylko dziwi mnie brak popytu po tak dobrych wynikach. Wycena obecna jest juz w cenie ? nie wydaje mi się jednak. Potencjał do wzrostu jest jest b.duży. Ewentualna korekta to przecież nie teraz. Nie kumam tego.
Tu zawsze po wynikach jest korekta więc zachowanie kursu dla posiadaczy akcji jak najbardziej znane. Wynik b.dobry roczny będzie grubo ponad 20mln.Szkoda sprzedawać bo w każdej chwili może być impuls (nawet dzisiaj) pozdr
Tu zawsze po wynikach jest korekta więc zachowanie kursu dla posiadaczy akcji jak najbardziej znane. Wynik b.dobry roczny będzie grubo ponad 20mln.Szkoda sprzedawać bo w każdej chwili może być impuls (nawet dzisiaj) pozdr
zauważyłem na wskaźnikach i publikacjach wczesniejszych raportów, juz sa wysoko, mimo to oczom nie wierzę co widzę hahaha. Oczywiście trzymam dalej i nie oddam ponizej 3. Starczy mi.
tez uwazam ze strach sprzedawac, ja sie nie skracam ;)
trzymam, jesli bedize korekta, mam za co dokupic bo kilka innych pozycji opedzlowalem
co do zachowania po wynikach,,, nic dziwnego na duo ;D chociaz mam wrazenie ze strasza i dzis jeszcze na zamknieciu w gore, moze tym razem pojadaz RSI ponad 90 ? jak w marcu 2013