Dnia 2015-05-11 o godz. 15:49 ~Kenny napisał(a): > Pozdrawiam naczelnego gamonia co sprzedawał po 35 bo ubierali :) > > Dupa boli:)
barani łbie, kupowałeś ode mnie po 60zł hehehehe i zajarz raz na zawsze ,ze to po ile kupuję i po ile sprzedaję wiem tylko i wyłącznie ja! a ty jesteś od tego ,żeby czytać to co chę żebyś przeczytał i napawał sie optymizmem hehehe wtedy łatwiej takich jak ty ubierać, musicie poczuć się pewnie , wtedy wszystko idzie jak po maśle heheheh
Poczytaj sobie swoje posty poniżej i wyciągnij wnioski z własnej głupoty, a potem trzepnij się w tą pustą czaszkę, żeby spadła i definitywnie zerwała połączenie z d...ą, którą żal sciska, że wysiadłeś 2 tygodnie temu.
Dokupiłeś? to zamilknij szambiarkę, bo kazdy Twój post na każdym wątku to jak spuszczanie wody w klopie.
Jutro będziesz śpiewał, że to balon, ale kolejne szczyty przy 100 zł! - czyli to samo psie szczekanie co u ~1916 :-)
Ja kupowalem po 36 zł, więc ciągle jestem po bezpiecznej stronie, a po dużych wzrostach zawsze jest korekta, więc dzisiejszy dzień był do przewidzenia.
mozna jedynie dojśc do wniosku. że nie dośc ,ze jesteście golasy z ulicy to jeszcze z pustymi głowami. ale jakoś mi to zupełnie nie przeszkadza , wręcz przeciwnie hhehehehe im głupszy przeciwnik tym łatwiej mi sie zarabia heheheh