DOWIEDZIAŁEM SIĘ ,ŻE NA REDUKTOR KOSZTÓW ENERGI MAJĄ TAKIE ZAPOTRZEBOWANIE,ŻE SIĘ NIE WYRABIAJĄ PROBLEMEM JEST TYLKO BRAK INWESTORA GOŚĆ UPRZEJMY RZECZOWY I KOMPETENTNY CO NIE JEST STANDARDEM W POLSKICH FIRMACH NOTOWANYCH NA POLSKIEJ GIEŁDZIE
MÓWIĘ, ŻE FACET KOMPETENTNY WIĘC WYNIKÓW KWARTALNYCH MI NIE ZDRADZIŁ, ALE JEŚLI BIZNES JEST RENTOWNY A ZLECEŃ MAJĄ PO PACHY TO ZYSKI BĘDĄ DOBRE FIRMA JEST WYCENIONA NA GIEŁDZIE NA 1.7 MLN. WIĘC INWESTORA TEŻ ZNAJDĄ JAK POWIEDZIAŁ MÓJ ROZMÓWCA WAŻNE ŻEBY BYŁ UCZCIWY , A TAKIEGO W POLSCE TO NAPRAWDĘ TRUDNO ZNALEŹĆ WIĘC MOŻE LEPIEJ JAK DŁUŻEJ POSZUKAJĄ
jak pokażą ładny zysk to i inwestor się znajdzie dlatego myślę że zarząd robi wszystko aby ten raport był przełomowy dla spółki i dlatego moje prognozy 700 000- 900 000 tys. zysku nie są wyssane z palca
Będzie coś w podobie edition tak było w firmie w której kiedyś krawatem raport na kilka milionów i skok o 500 % od razu pojawiły się fundusze inwestycyjne i wiele wiele chętnych tak się robi żebyppozyskać inwestora i mieć mocniejsza pozycję przy negocjacjach ale to wiedza tylko grube ryby a nie ten dwudniowy plebs na tym forum co za tysiąc złoty dal by się zabić. ..