• Co myślą Ci co kupują Autor: ~ger [95.41.144.*]
    Skoro już koniec i 22 maja ostatni termin. To czemu nie ma wysypu sprzedających nie ma obrotów . Na co można tu jeszcze liczyć

Czy tu nie stanie się coś przeciwnego , zaskakującego , kolejna forma oszustwa na koniec?

• Re: Co myślą Ci co kupują Autor: ~j81 [188.33.109.*]
    Zostali najtwardsi gracze :) przygotowani na zniknięcie spółki z GPW oraz na to że będę musieli np. studiować monitor sądowy by dowiedzieć się np. o walnym Ganta . Ja w to zmuszony jestem wejść , za taki chłam ( < 30 gr/akcja ) nie sprzedam a mam tego prawie milion sztuk .
    No i trzeba będzie się też udać na ewentualne walne ( jak ogłoszą w monitorze ) co by zaskarżyć ewentualnie jakieś kolejne "fantastyczne" uchwały jak obnizenie kapitału czy dodruk akcji po 1 gr na przykład ;)
  • Re: Co myślą Ci co kupują Autor: ~Marek [188.101.250.*]
    myślą że zarobią jak każdy kto kupuje ale niestety fxing już nie da zarobić kierunek 1gr nieunikniony
  • Re: Co myślą Ci co kupują Autor: ~j81 [188.33.109.*]
    Co do pytania w nagłówku to tych kupujących za dużo jednak nie ma . Ryzyko wejścia teraz oceniam na 95 % ale jeśli się uda ( 5% ) to zarobek powinien być bardzo konkretny .

Co ja bym dał by zobaczyć co kombinuje głowa antka :)
  • Re: Co myślą Ci co kupują Autor: ~Ciekawski [89.79.248.*]
    Nic ciekawego dla ciebie Antki nie kombinują. Mają swoje sprawy, np. jak umknąć przed powrotem PIS do władzy, w jakieś ładne miejsce, gdzie RP nie ma porozumienia o ekstradycji. 
  • Re: Co myślą Ci co kupują Autor: ~skorpion1 [188.47.158.*]
    Myśle że Bangladesz. Tam ich nikt nie znajdzie, a umowy o ekstradycje z RP nie ma.
  • Re: Co myślą Ci co kupują Autor: ~scigany [31.61.138.*]
    obstawiam na koree polnocna,nikt ich stamtad nie wyciagnie! Nawet kaczor z ziobro!
  • Re: Co myślą Ci co kupują Autor: ~Piotrek [83.11.76.*]
    Obstawiam wywalenie z giełdy i wejście kogoś konkretnego do akcjonariatu. Tam wciąż są cenne aktywa, ze zbyciem których syndyk zbytnio się nie spieszy. Po wyjściu z giełdy układ, oddłużenie i powrót na giełdę za jakieś 2 lata po kolejnych dawców kapitału...

• Re: Co myślą Ci co kupują Autor: ~ger [77.115.97.*]
    A czy jest taka możliwość, że się teraz odwołają i będzie przesunięcie terminu usunięcia z giełdy?

A co do powrotu to czy znacie jakąś spółkę która wróciła na giełdę z powrotem ?
[x]
GANT -14,29% 0,07 2015-05-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.