• Zaklinacze kursu i kibice nie wywołają wzrostów Autor: ~XXL [95.171.206.*]
    Od pewnego czasu jestem jednym z drobnych akcjonariuszy GREMMEDIA i KCI i regularnie czytam wątki tych spółek a także sam uczestniczę w wymianie poglądów.
    Gdy czytam opinie naganiaczy i zaklinaczy kursów spółek Hajdarowicza to przypomina mi się znany wiersz dla dzieci "Stefek Burczymucha".
    Podobnie jak tytułowy Stefek Burczymucha, który nie bał się lwa, tygrysa, niedźwiedzia i wilków ale mocno przestraszył się małej myszy zachowuje się większość "bohaterów" z forum bankier.pl.
    Cytaty z ich wpisów: "tutaj będą megawzrosty", "WK/akcję po połączeniu JUPITER i KCI to minimum 20 groszy", "10 groszy jeszcze w maju" itp.
    "Bohaterowie" w stylu Stefka Burczymuchy: dlaczego boicie się kupować rekordowo tanich akcji GREMMEDIA i KCI ?
    Czy znacie przypadki, że kursy jakichkolwiek akcji na giełdzie wzrosły od wpisów i naganiania ?
  • Re: Zaklinacze kursu i kibice nie wywołają wzrostów Autor: ~malgosia [5.174.37.*]
    Ja też niedawno kupiłam akcje gremmedia Masz rację z samych wpisów kurs nie wzrośnie dla tego kupą mości panowie i panie a 10 zł bedzie
[x]
GREMINWES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.