• Naganianie rozpoczęte!!! Autor: ~amber72 [193.24.244.*]
    Patrząc na ilość postów straszących posiadaczy akcji NEG, można przypuszczać że wkrótce rozpocznie się zabawa w kolejną podbitkę. Mylę się? Przecież czas na raport.
  • Re: Naganianie rozpoczęte!!! Autor: ~nico [196.201.216.*]
    Zgadza się podbitka na  2 z prawej po raporcie :) o ile wogóle będzie jeszcze jakiś raport.
  • Re: Naganianie rozpoczęte!!! Autor: ~wałek [86.145.83.*]
    Jak rozdawali koszulki do afterfall napisali chyba z 200 słów na ten temat na FB. Byla to ostatnia info na FB afterfall - 12 marzec. I to bylo ostatnie info. Widoczniej koszulki sa ważniejsze od faktu zniknięcia gry I nico... kto ma opublikowac report? ??? Gdy nie ma kto napisac co jest grane. ....

• Re: Naganianie rozpoczęte!!! Autor: ~nikos [218.78.210.*]
    Dnia 2015-05-09 o godz. 20:50 ~wałek napisał(a):
    > Jak rozdawali koszulki do afterfall napisali chyba z 200 słów na ten temat na FB. Byla to ostatnia info na FB afterfall - 12 marzec. I to bylo ostatnie info. Widoczniej koszulki sa ważniejsze od faktu zniknięcia gry I nico... kto ma opublikowac report? ??? Gdy nie ma kto napisac co jest grane. ....
    >
    >

Raport będzie po co ta panika, na fb masz informacje z 5 maja na temat zmian a jak już tak się boisz to sam się doszukaj i będziesz wiedział. Chyba zalezy ci żeby się upewnić to działaj a jak poczekam na 2.
    Dnia 2015-05-09 o godz. 20:12 ~nico napisał(a):
    > Zgadza się podbitka na  2 z prawej po raporcie :) o ile wogóle będzie jeszcze jakiś raport.

Jak było 1r to też wyłeś ze śmiechu że tego nie sprzeda się po 2, trzeba było korzystać a nie siedzisz tu i ujadasz a jak ruszyło to schowałeś się w kąt.
  • Re: Naganianie rozpoczęte!!! Autor: ~nico [202.148.2.*]
    Dnia 2015-05-09 o godz. 20:51 ~nikos napisał(a):
    > Dnia 2015-05-09 o godz. 20:12 ~nico napisał(a):
    > > Zgadza się podbitka na  2 z prawej po raporcie :) o ile wogóle będzie jeszcze jakiś raport.
    >
    > Jak było 1r to też wyłeś ze śmiechu że tego nie sprzeda się po 2, trzeba było korzystać a nie siedzisz tu i ujadasz a jak ruszyło to schowałeś się w kąt.

Poszukaj moich postów przy 15 gr i zastanów się ile zarobili CI którzy wtedy kupowali :) Kupuj dalej w końcu stracisz wszytsko.
    Człowieku wtedy to się grało tez pod premierę a potem ucieczka bo emisje nadciągały.
    Kupie po 2 niemartw się , tak jak kupiłem po 1gr a ty znów schowasz się pod stół.
    Wtedy miałem dużo więcej zainwestowane , teraz mam mało więc inie martwię się, mam na innych perełkach. Przypomnę ci za kilka miesięcy tak jak przy 1gr śmiałeś się jak najęty a ja kupowałem, poczekałem i opłaciło się, kto nie ryzykuje ten niema.

A co do domen na home.pl to zapomnieli opłacić tak jak to miało miejsce rok temu w maju i tez ta sztuczna panika, poczytaj forum.
    A na steam przygotowanie do dostępu do nowych epizodów w EA.

Założymy się że strony pojawią się na dniach, jeśli tak będzie to przeprosisz mnie a jak nie to ja cię przeproszę.
    Ale do tego czasu pomagaj, siej zamęt tak jak przy 1gr pomagałeś :)

• Re: Naganianie rozpoczęte!!! Autor: ~grand [181.88.177.*]
    Opłacone czy nie, mało kogo to obchodzi, leszcz się niecierpliwi, czyżby lawina na 2? a może 1? W poniedziałek PKC?
  • Re: Naganianie rozpoczęte!!! Autor: ~84Felek [89.65.226.*]
    W tym tygodniu wszystko zacznie działać ? Mam taka nadzieje.
  • Re: Naganianie rozpoczęte!!! Autor: ~grand [181.88.177.*]
    Panika narasta a czy juto już PKC?
  • Re: Naganianie rozpoczęte!!! Autor: ~gertruda [199.255.210.*]
    Panika już była tera to resztówki lecą
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.