łykac to trzeba było po 0,86 ;-)) po 1.12 ... oj moje i @o0o poziomy .. ale powiem, że co mnie nawku..iał gruby to jego, ale poslady razem trzymane i to co zebrane poniżej 1.20 to nie ruszałem .. dzis się troszkę zastanawiam, bardzo dobrze zarobiłe, ale może już czas dac zarobic innym? Niech rośnie, perspektywy ma dobre, 4 zł będzie jak nic.
@bufon ... pisanie pisaniem, nic nie goniłem. Czasami się tutaj pisze różne rzeczy, czasami prowokujesz .. Z @o0o siedzimy tu od prawie początku. Ale kogo to dziś obchodzi.
Dokładałem nawet sporo, kupowalem jeszcze po 1.68, 1,80, teraz się lekko skracam - na moje oko 2.77 nas czeka. Ja już powoli wychodzę. Tak 1600 to moje, wcześniej spuściłem 106 tys. zostało jeszcze ponad stówka. Ale czy to ważne, ani mi nie dodasz, ani nie ujmiesz .. :) udanego wknda
Wiem od kiedy tu jesteście bo byłem sporo przed wami tak jak Masner, Nikt i Ryhu ale my nie musimy się chwalić ile zarobiliśmy:) Masz racje dojdzie do 2.95 i będzie korekta ale trend długoterminowy jest perspektywiczny. Pozdrawiam i życzę samych udanych inwestycji
2,95 a moze 2,77 ? przy 2,77 RSI 80 wychodzi mniej wiecej a tam czesto zaczynaly sie korekty ;) co to bedzie co to bedzie ..... dobrze bedzie ;) ja zostawiam duo, wyjde kupie cos innego moze udupie albo bedize ciezko wyjsc zeby odkupic,,, pierdziele na duo mam spokoj i pewnosc ze za kilka lat zbiore SOWITĄzaplate, a i dywidenda za dwa trzy lata nei bedzie mala ;)
do zabawy mam inne spolki, chociazby prochnik czy ursus czy braster ;D duo to pewna inwestycja! ewentualnei jesli bedzie korekta może dobiorę, to co mam nie tykam, nie skracam.
a ile do przodu wirtualnie i ile juz zrealizowalem to moja sprawa ;)
Sądzę, że zabraknie pary. Z resztą 2,92 byłyby widły więc.. nie ta spółka na widły ;-) Zobaczymy czy wyniki będą z rana, czy później. To będzie miało tez wpływ na rozwój wydarzeń.
Sądzę, że zabraknie pary. Z resztą 2,92 byłyby widły więc.. nie ta spółka na widły ;-) Zobaczymy czy wyniki będą z rana, czy później. To będzie miało tez wpływ na rozwój wydarzeń.
Widły ? Nie wiem jaki poziom bierzesz pod uwagę ? Myślę że 2,92 jutro lub w środę to bardzo realne. No będzie ciekawie jednym słowem.
czesc wszystkim po bardzo dlugim czasie nie udzielania sie na forum , ja akcje posiadam od 0,83 i dopiero dzisiaj zaczaelm skracac pozycje i realizowac pierwsze zyski po prawie 3 latach. spolka teraz patrzac na wycene ani tania ani specjalnie drogo przy takim rozwoju , ale jest sporo bardziej niedoszacowanych przedsiebiorstw . tak czy inaczej dzisiaj prz 2,75 widze poszly p[ierwsze pakiety ale 75% akcji trzymam. pozdrawiam stara ekipe , warto bylo ;)