do kupna inpostu przymierza się poczta niemiecka, dlatego tutaj będzie odpał wkrótce. Prezio zostawia sobie paczkomaty i tą gałąź będzie rozwijał zatrudnili już kurierów
Byłem na paru wykładach pana Brzoski, zawsze opowiadal że chce zbudować polską markę rozpoznawalną na calym globie, jego marzeniem jest byc w top500. Często opowiada jak miał 30 lat i przyszła do niego firma (nie pamietam już jaka) i chciała wykupić inpost za 30mln zł, i myślał żeby wziąć kasę i życ jak król, jednak się nie zdecydował. Więc wątpie żeby dał się teraz sprzedać jak interes kwitnie. Podsumuwując jego wykłady, to w 2018 o ile pójdzie wszystko z planem, ta firma będzie naprawdę wielka i będzie w światowej czołówce na rynku paczek !
widać że łykasz to co chcesz usłyszeć . Brzoska jak zobaczy dużą kasę to weźmie - wcale nie jest wizjonerem. ostatnio mówił że wcale nie chce być wielkim graczem światowym - zobacz artykuły.
Może mówić co chcesz, ja wiem swoje :) Poczytaj sobie więcej o rozwoju rynku e-commerce. P.S. Jakby Brzóska nie chciał być wielkim graczem, nie wchodziłby rynki europejskie, ameryki południowej i ostatnio kanady ;)
Pol bez nerwow.....na chamskie odzywki stac kazdego...moze ja sie w gielde bawie...tyle zeby traktowac to jako zaabawe trzeba miec troche w portfelu...nie martw sie o innych i cwicz dobre maniery......gburowatym frustratom spekulacje wcale nie wychodza lepiej