• nowa emisja Autor: ~piotr [62.69.198.*]
    witam , jak sądzicie kiedy będzie nowa emisja akcji?
  • Re: nowa emisja Autor: ~piotr [62.69.198.*]
    i jescze jedno ta spółkę warto kupić jak juz będzie po emisjii i dod warunek - zacznie zarabiać !!
  • Re: nowa emisja Autor: ~he [89.230.215.*]
    dużo chcesz tego kupić od wystraszonych ?
  • Re: nowa emisja Autor: ~ewa [89.68.84.*]
    do 80 zł spadnie ?
  • Re: nowa emisja Autor: ~al [188.122.9.*]
    niepoważni jesteście!!
  • Re: nowa emisja Autor: ~aRt_me [66.249.93.*]
    myślę że będą bronić 150 .Powinni miec z czego a jak jutro zejdzie na 145 to dla mnie będzie to inwestycja na 2 dni i adios
    sale in may and go away
  • Re: nowa emisja Autor: ~Michał [87.204.44.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Integer-nie-planuje-obecnie-emisji-akcji-mimo-planow-podniesienia-kapitalu-docelowego-prezes-3334526.html
  • Re: nowa emisja Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    no ale nie wygraja przetargu z poczta na dostawy do sadow i co?...
  • Re: nowa emisja Autor: ~Pol [188.122.9.*]
    i jajco! nikt Cię nie namawia na kupno,idź do sklepu kup sobie lizaczka a nie w giełdę się bawisz!
  • Re: nowa emisja Autor: ~al [95.51.238.*]
    do kupna inpostu przymierza się poczta niemiecka, dlatego tutaj będzie odpał wkrótce. Prezio zostawia sobie paczkomaty i tą gałąź będzie rozwijał zatrudnili już kurierów
  • Re: nowa emisja Autor: drombos [94.75.84.*]
    Byłem na paru wykładach pana Brzoski, zawsze opowiadal że chce zbudować polską markę rozpoznawalną na calym globie, jego marzeniem jest byc w top500. Często opowiada jak miał 30 lat i przyszła do niego firma (nie pamietam już jaka) i chciała wykupić inpost za 30mln zł, i myślał żeby wziąć kasę i życ jak król, jednak się nie zdecydował. Więc wątpie żeby dał się teraz sprzedać jak interes kwitnie. Podsumuwując jego wykłady, to w 2018 o ile pójdzie wszystko z planem, ta firma będzie naprawdę wielka i będzie w światowej czołówce na rynku paczek !
  • Re: nowa emisja Autor: ~al [95.51.238.*]
    widać że łykasz to co chcesz usłyszeć . Brzoska jak zobaczy dużą kasę to weźmie - wcale nie jest wizjonerem. ostatnio mówił że wcale nie chce być wielkim graczem światowym - zobacz artykuły.
  • Re: nowa emisja Autor: drombos [94.75.84.*]
    Może mówić co chcesz, ja wiem swoje :) Poczytaj sobie więcej o rozwoju rynku e-commerce.
    P.S. Jakby Brzóska nie chciał być wielkim graczem, nie wchodziłby rynki europejskie, ameryki południowej i ostatnio kanady ;)

Pozdrawiam
  • Re: nowa emisja Autor: ~piotr [62.69.198.*]
    kwitnie ? - przecież ma straty !!
    Pol bez nerwow.....na chamskie odzywki stac kazdego...moze ja sie w gielde bawie...tyle zeby traktowac to jako zaabawe trzeba miec troche w portfelu...nie martw sie o innych i cwicz dobre maniery......gburowatym frustratom spekulacje wcale nie wychodza lepiej
  • Re: nowa emisja Autor: ~Pol [188.122.9.*]
    Przepraszam jeśli Cię uraziłem
    ooooooooo masz charakter.......nie orazam sie tak latwo..
    zycze 10% na integerze
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.