sa dwie wersja jedna to taka, że ktoś sypał poufne treści i miało to wpływ na kurs albo przyszedł nowy inwestor i robi porządki... bardzo świeże info trzeba to sprawdzić na spokojnie zanim podejmie się decyzje
Dnia 2015-05-07 o godz. 17:11 ~hm napisał(a): > tylko pytanie kim ta osoba jest ? > czy to ktoś faktycznie od inwestora czy może znajoma szefów spółki itp. > może ktoś poszukać jakiś informacji o niej ?
z tego co tam w załączniku podali wynika, że to zupełnie nowa osoba....patrz pk.4. wyraźnie pisze, że nie dotyczy. To zupełnie ktoś nowy wydelegowany od.... no właśnie od kogo? Koleś, którego wywalili wskazał na tą babkę, a ta babka przez 3 lata nie była w żadnej radzie. Czy to jest debiut tej osoby? Jeśli tak to zarąbiście bo dopiero będzie sie oswajać i zaznajamiać z radą i cała ekipą, a to bardzo dobrze dla prezesa i twardej ręki do kierowania firmą :) Aby więcej sie dowiedzieć należało by zadzwonić jutro do Binary i zapytać się kim jest ta osoba, jakie ma kwalifikacje itp. itd. generalnie mi to sie podoba :)
Wróci do 1 zł, co tam do jednego, wróci do 3 zł i wszyscy będziecie milionerami (bo przecież wiadomo, że większość forum trzyma od 0,15 zł czy ile tam było, a w najgorszym razie właśnie kupiła po 0,46)..
Dnia 2015-05-07 o godz. 17:24 ~lekka_szydera napisał(a): > Tak, tak, wiem, wiem. :) > > Wróci do 1 zł, co tam do jednego, wróci do 3 zł i wszyscy będziecie milionerami (bo przecież wiadomo, że większość forum trzyma od 0,15 zł czy ile tam było, a w najgorszym razie właśnie kupiła po 0,46).. > > Nikt nie sypie, to akumulacja. ;)))
kurs zmierza na 171gr. do korekty od której zależy baaardzo wiele. Wczoraj przełamaliśmy górne widły jak z bicza strzelił w 2 godz. po wielkim wodospadzie. Dzisiaj jak każdy widział było blisko górnych wideł ale nie ma potrzeby za każdym razem widłami kończyć sesje. Paru sie przestraszyło komunikatu że gość skazany przez sąd na wyrypanie z członkostwa w radzie poszedł.... i bardzo dobrze bo długo chcieli go wywalić i tylko czekali na decyzję. Teraz mają pole do manewru i nikt nie bedzie im przeszkadzał. Ci spłoszeni nie wiem czy odkupią w dobrej cenie bo jedziemy kolejny dzień na fali. Aż nie mogę doczekać się raportu za Q1 2015 coś czuje, że będzie OGIEŃ! i dobra kasa do połowy czerwca :) wtedy dobiorę coś extra już mam upatrzoną akurat na ten czas dobrą spółkę i bedą mieć dołek w połowie czerwca :) Panowie i Panie mieliśmy dzisiaj bardzo dobry dzień :)