jak zwykle tylko komentowanie z Twojej strony bo glowa juz nie ruszysz co z tego wynika. wiedzy nie masz wiec pozostał ci komentarz.
to ja oddam cos od siebie.
- papier po korekcie -podwójne dno - wyrysowana formacja spodek w trendzie długoterminowym - zmiana trendu - najwiekszy wolumen jest na dole i na górze ( popyt zderza sie z podażą ) i włąsnie mamy dzisiaj - 15 maja raport ( społka ma 1,7 kapitalizacji a moze zarobić około 600 tys zł za 1Q )
Z czego sie cieszycie. Tydzien na gieldzie za kieszonkowe ? Zdrowa korekta to jest na malych obrotach a wy sie cieszycie z rekordu jak spada. Zalosne. Niebawem info kto sypal to wam miny zrzedna :)
Jakie macie plany na najbliższy tydzień jeżeli będzie ten zysk około 800 koła to tu się zleci pół giełdy co w tedy zrobicie dalej będziecie sypać po 50 gr. jak popadnie jeżeli będzie tyle zysku to ja mogę kupić od was i kilkaset tysięcy np. po 60 gr. Poza rynkiem ok????
z raportu za 4 Q było 442 tys zł zysku po restrukturyzacji natomiast najwieksze zaineterowanie produktem było po nagrodzie najbardzien innowacyjnej fiemi roku która dostali dopiero 28 listopada wiec przez grudzien naprawde zwikszyli obroty ( rozmowy z prezesem ) a wiec raport bedzie obejmował styczn luty marze po wszystkich pozytywnych wydarzeniach :)