Ci Panowie poprostu robia co do nich nalezy.ciekaw jestem czy znowu jakis spryciarz bedzie sprzedawal po pare paperow by podebrac od leszczy.Milych zakupowí ½...a a A
Dziwie się tym co sprzedaja to chyba jedyna firma która moze się pochwalic współpracą z nasa http://www.vigo.com.pl/aktualnosci/-/?id=10 A to oznacz kosmiczne technologie i nowe mozliwosci. Nowe laboratorium to nowe mozliwosci i to nie miernik i długopis ale bardzo drogi i zawansowany sprzet. mikrofale i prózniowe pakowanie wynalezli w kosmosie . nove laboratorium dla takiej firmy to jak kawa z rana dla kazdego z nas.Czekam na x 10 a akcji niewiele.
Ja sie nie dziwie..poniewaz w kraju ,w ktorym dopiero do niektorych dociera co to znaczy innowacyjnosc (Najgorsze statystyki w okolicy) kupuje sie chetniej KGHM....bo to Panie zrozumiesz:.bierze sie lopate,kopie a potem jak sie blyszczy to sie wyciaga z ziemi i mozna sprzedac i pienadze z tego sa. a gdy ktos powie a my pracujemy w podczerwieni to ludzie mysla o rozowym kolorze i za nic nie moga zrozumiec jak pod te czerwien mozna sie dostac ......a sprzedac to juz w ogole. No ale teraz gdy wybiora Kukiza i Korwina plus Ogorek moze zrobi sie komisje ekonomiczna od moralnie slusznej podczerwieni ...nazwijmy ja röz i na gielde zjada inwestorzy zagraniczni ... wiek emerytalny sie obnizy i wiara z nudow i nadmiaru czasu zacznie kupowac akcje na podczerwien. Ludziom trzeba postuluje, narysowac na str. internetowej: ze te detektory to taki wynalazek, ze jak sie popatrzy na rozgrzana babe to mozna ja na golasa zobaczyc .....no i zaczna inwestowac.....bo kto by nie chcial zobaczyc sasiadki na golasa....dlatego nakupilem tych akcji co nie miara i prosze i taka lornetke na gole baby
Mam urodziny kuchnia i ide do domu. Prosze jeszcze raz o detektor jakis bo moja zona nie chce mi sie pokazywac w nadczerwieni.. Jutro beda kupowali zobaczycie....... jak tylko naglosnimy co sie w tym laboratorium wyrabia rzuca sie .. na papier Kazdy rolnik bedzie chcial cos na podczerwien Pozdrawiam
no za 0.5 grosza wypychac sie przed szereg to nie przekonuje.ponizej 240 pan tu nic raczej nie wyrwie. tych papierow jest maciunko.. kto madry schowal to do torby i czeka... detektory w cenie sie robia...pociagi mkna coraz szybciej i potrzeby wzrastaja zeby kola nie poodpadaly,helikoptery sie kupuje od francuzow i tez chca pare kilogramow , drony fruwaja nad lbami i rowniez chcialy by cos widziec w ciemnosci...a pan tu by chcial po cichu za 0.5 gr.wstyd
No i mowilem..ktos pomyslal...i kupil wlasnie pakiecik 4000 za 237 i 236.5 drobne 1 886 000 no i jest bogatszy ode mnie....to mnie znowu zlosci...a leszcze pykaja po 30 akcji .....Niech zyje podczerwien
nie dajcie sie zmylic tym - 96% transakcja byla umowiona raczej. a na Vigo zawsze grobasy dawaly zmylke by nagle wziac duzy pakiet ide zapalic bo nie moge
Dziendobry w nowej Polsce.jak widac madrosc narodu wyparowala na koncertach kukiza. Jezeli komis te papiery sa warte 2 miliony po 137 no dopiero poczatek
podpucha na 232 ,albo ktos sie wyleszczyl...bo potrzebne 5500 na zaplacenie czynszu...no ale raptem 100 papierow do sprzedania do 244 kto chce wchodzic musi placic
tutaj tez ktos dba o to ,zeby ulica sie nie dowiedziala co w trawie piszczy.Niby nic sie nie dzieje i nagle pod stolem ktos zazwyczaj pod koniec sesji robi skok na kase a zmeczeni drobni sprzedaja z 10 gr. zysku .usmiech mam na twarzy
znowu Jakis oprych wsadzil 5 papiera hihihi na PCR na 3 minuty przed zamknieciem i nagle ktos kupil jeszcze jak zwykle na koniec....ale nie wyszlo nie stanialo niestety