• numer na "pomyłkę" Autor: ~Maryanek [164.126.101.*]
    Najpierw trzeba opublikować bardzo niekorzystną wiadomość powodując panikę, potem gwałtowny spadek cen i masową ucieczkę drobnych inwestorów.
    W tym czasie koledzy wykupują ile się da po możliwie najniższej cenie.
    Na koniec dnia publikuje się sprostowanie że to była tylko "pomyłka" a po kilku dniach publikuje się informację że właśnie znaleźli się długo oczekiwani mityczni inwestorzy.
    Po to aby akcje wystrzelił w kosmos.
    Ale tym razem patrząc na obroty chyba się za dużo nie udało, zaufanie inwestorów bardzo spadło (zarobili tylko milion może dwa). No i ewentualne wejście Inpostu na giełdę nie znajdzie już tylu frajerów.
  • Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~Pol [188.122.9.*]
    Nikt nikogo nie namawia na zakup akcji,po co się tak gorączkujecie.Jak zechce to i tak kupię! a właściwie kupiłem ha i sobie zarobie a wam nic do tego .Ludzie dajcie każdemu prawo do swoich decyzji a nie wiecznie jakieś narzekanie !
  • Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~quest [95.178.4.*]
    kosmos to niektórzy mają w głowach :) w marzeniach sennych :)

Komunikat był błędny, ale mnie zastanawia co innego, co to był za błąd skoro zarówno zwołanie walnego (raport 20/2015 z godz. 13:59) jak i projekty uchwał (raport 21/2015 z godz. 14:39) miały taką samą liczbę akcji, zastanawia mnie natura takiego błędu, jak taki błąd powstał...

• Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~ttt [89.230.215.*]
    coś słaby ten "łodpał", chyba czarna świeczka będzie.
    Chyba nikt już nie wierzy w te obietnice. A "pomyłkę" szkoda komentować.
  • Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~aRt007 [79.184.106.*]
    drugie dno uklepane teraz tylko sky is the limit...
  • Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~dans [31.41.80.*]
    Wczesniej czy pozniej i tak beda potrzebowali kasy bo sobie wymysla musztardomaty czy skarpetomaty.
    I stad ten komunikat.
    Jak sie zorientowali ze jak kurs przelamie 150 i moze sie zatrzymac w czarnej dupie to szybko przekrecili to w pomylke.
    Bo mogloby sie okazac ze zaden fundusz w to nie wejdzie bo fundusz to nie instytucja charytatywna.

Ja na swojej tablicy gieldowej mam juz napisane. "Pamietaj jak cie Brzoska zalatwil" 
    Oczywiscie na nikogo sie nie obrazam ale tam gdzie nie ma zyskow, tam mnie nie ma.

Pozdrawiam
  • Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~kismet [95.178.4.*]
    Dnia 2015-05-06 o godz. 16:48 ~ttt napisał(a):
    > A "pomyłkę" szkoda komentować.

czy pomyłkę szkoda komentować to nie wiem bo ta pomyłka kojarzy mi się ze szkodą

.

• Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~bolek [89.72.238.*]
    Giełda jest dla cwaniaków złodziei spryciarzy o mocnych nerwach a na tym spadku polecieli drobni fundy dokupuja na dołku bo takowy mamy
  • Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~wycieczka_do_Indii [95.178.4.*]
    cześć bolek :)
    wcześniej napisałeś posta jako jorg pod tytułem: "tu bedzie odpał"
    Autor: ~jorg [89.72.238.*] 2015-05-06 17:39
    masz zacięcie :)

• Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~bolek [89.72.238.*]
    zaciecie to sie powinienes nazywac hehe
  • Re: numer na "pomyłkę" Autor: ~helveta [194.158.250.*]
    Sprawa jest prosta.Analitycy podniecaja sie blue chips. gdy zachod wejdzie na 3 dni i wyjdzie po trzech szlag trafia cala hosse na GPW. Taki to rynek. Jednak za taka pomylke na zachodzie integer by beknal.W Pl porobilo sie tych koterii tyle, rzadza insiderzy. Raporty? mozna poprawic, wykladnie zmnienic wlasciwie wszysko mozna. Dopoki KNF nie bedzie mala prawa do kary smierci albo chlosty za manipulacje leszcze beda ogrywani. Wierzycie w to,ze KNF ma pazur jak w USA?
    Kto kupuje blue chipsy musi wiedziec ,ze chlopaki z Citi i Wall Str. jednym nacisnieciem guzika tych polskich potentatow moga puscic z torbami. Dzis sprzedaja 10 latki, i walute ......a gdzie sa analitycy....jutro sie dowiemy ,ze wszystko przewidzieli.........
    Kupujcie male Firmy ,ktore cos wytwarzaja i bedzie milo.....tak nawiasem Integer jest ok ale ludzie..jak narazie oni traca i sa owczym pedem przewartosciowani
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.