Mam wrazenie ze zostalem sam z tym papieram. Kupowałem dawo temu za 20-21 pln, bo ponoć społka z perspektywami i mieli robić terapie genową. A teraz cisza, zero obrotów i nawet wyjść nie mogę.
Jeśli chcesz naganiać dla Inno to chyba to nie jest właściwe forum. Tam zdaje się akcje lecą na pysk po weryfikacji obietnic zarządu. Myślę że tam twoja pomoc przyda się bardziej. Co do Illuminy nie szłyszałem żeby Inno bezpośrednio podpsała jakąś umowę z Illuminą za to czytałem że Illumina wytacza proces jej spółkom zależnym...
cisza w oczekiwaniu na wyniki, ciekawe czy ktoś się zastanowił jak program 500+ wpłynie na wyniki tej spółki..... test nifty stawia ich jako jednych z pierwszych beneficjentów......
taaaaa. Wyniki podskoczyly do 22 zeta na malych obrotach i znow spadaja. Ktos sie bawi i podbija pojedynczymi akacjami. tym już nikt nie obraca. W karnecie to widac
Zarząd kupuje bo chce stracić? przy takiej płynności raczej są pewni, że rozwój firmy idzie zgodnie z planem. Wyniki finansowe świetne, czekamy jak ktoś dostrzeże spółkę.