• Kierunek 20 gr ?? Autor: ~ciekawy [83.7.231.*]
    Tych wzrostów już nic nie zatrzyma !!
    Pasy zapięte ? No to jedziemy !!
  • Re: Kierunek 20 gr ?? Autor: ~Kris [178.235.160.*]
    Ja wsiadłem już do pociągu!
  • Gdy Boryszew kosztował 15 gr też ..., a za 6 lat było już 40 zł. ... Autor: ~CZAS-POKAŻE [89.228.71.*]
    Złorzeczą i wypisują tu ci co tu umoczyli i teraz nie mogą się pogodzić z porażką. Bo kto normalny kto nie jest zainteresowany akcjami co chwila tu zagląda i wypisuje ...

Sami stracili to teraz chcieliby by MT był jak najniżej to im będzie lżej.

A jak będzie czas pokaże.

cyt,,Zdecydowana większość spółek, które historycznie dały możliwości największych zysków, w najgorszym momencie miały status spółek groszowych. Tak niska wycena jednej akcji sprawia, że nawet najmniejsza zmiana kursu powoduje znaczący procentowy wzrost lub spadek wartości. Do tego niechlubnego grona należał dłuższy czas producent płynu do chłodnic Borygo, czyli spółka Boryszew.
    W 1998 roku jedna akcja Boryszewa kosztowała tylko 15 groszy. W takiej sytuacji wzrost kursu o zaledwie 5 groszy powodował 33-procentowy zysk. Do końca 2004 roku notowania Boryszewa wzrosły do poziomu niecałych 40 złotych. Trzeba jednak zaznaczyć, że w międzyczasie doszło do dwukrotnego scalenia akcji w stosunku 5:1 i 10:1. Po uwzględnieniu tego faktu, inwestor z 10 tysięcy złotych mógł mieć 2,5 miliona...."

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/inwestowanie-na-gieldzie-te-spolki-mogly,151,0,1750423.html
  • Gdy Boryszew kosztował 15 gr Autor: ceje [46.204.62.*]
    Chciałbym żeby tak było z MIT. Niestety nijak nie widzę analogii. ani rynek już nie ten ani firma nie tej klasy, o zarządzaniu nie wspomnę. Spółka nie produkuje nic atrakcyjnego, nie ma wizji rozwoju. Planowany rebranding (kolejny) jest chyba tylko po to, żeby nowi uczestnicy rynku dali się przekonać do zakupu akcji.
    Szkoda potencjalnie dobrej firmy (PPWK) zeszmaconej przez nieudaczników, ja trzymam papier i pewnie będę do końca trzymał, bo nie mogę się pogodzić ze stratą, a w uśrednianie nie wieżę.
    Stary Leszcz
  • Re: Kierunek 20 gr ?? Autor: ~Egon [89.229.213.*]
    7 gr max
  • Re: Kierunek 20 gr ?? Autor: ~daro [83.30.251.*]
    prawdziwe wzrosty dopiero przed nami :)))))))))))
  • Re: Kierunek 20 gr ?? Autor: ~xxx [89.67.132.*]
    Dnia 2015-05-07 o godz. 17:45 ~daro napisał(a):
    > prawdziwe wzrosty dopiero przed nami :)))))))))))

Pewnie że tak z 0,14 zł na 0,15 zł i z powrotem na 0,14 zł
  • Re: Kierunek 20 gr ?? Autor: ~012 [89.229.219.*]
    kupiłem po 0,12 sprzedałem po 0,15 byle tak taniej kupic
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.