Kamilku Kamilku Dziękuj Bogu, że zawiesili bo sesje skończył byś na 50gr. Nakręcony Kamilu... nie wiem jak to jest, że konto inwestorskie otworzyli dziecku niepełnoletniemu. To powinno być regulowane tak samo jak branie udziału w wyborach prezydenckich czyli masz 18+ i dopiero wtedy dostajesz prawo do głosu i odpowiedzialności za słowa i czyny. Nie wydaje mi się byś miał akcje Binary bo zachowanie jakie prezentujesz wcale na to nie wskazuje... Coś tutaj jest podejrzanego w tej twojej całej działalności. Sposób pisania jaki uprawiasz w żaden sposób nie ukazuje Twojej dorosłości ani roztropnego podejmowania decyzji.
Nie bedę Ci sugerował byś się ewakuował z dobrym zyskiem bo nie o to chodzi. Zacznij wiecej myśleć, a mniej gadać. To naprawdę daje o wiele lepsze efekty. Wiem, że to trudne zmiany bo emocje potrafią szarpać człowiekiem dzień i noc. Spróbuj wziąć się w garść to, że teraz spadło nie oznacza katastrofy przynajmniej dla Ciebie bo pamietam, że przy ok. 15gr. już tutaj szalałeś na foruj ehehehe
To dzisiaj była właśnie korekta, o której wcześniej kilka razy wspominałem i ciężko stwierdzić do jakiego poziomu pójdzie w dół...może to być granica nawet 45-50gr. oczywiście moge się mylić to naturalne bo nikt nie zna przyszłości.
pokazujesz też swój niski poziom... fajnych masz partnerów do rozmów.
ja np ignoruje takich dzieciaków. kupił zapewne 500 akcji i szakeje na forum ale jezeli to Twoja liga zawodników to wchodz w nim w dyskusje mi nawet szkoda 1 min :)
Dnia 2015-05-04 o godz. 18:17 ~ribi napisał(a): > pokazujesz też swój niski poziom... fajnych masz partnerów do rozmów. > > ja np ignoruje takich dzieciaków. kupił zapewne 500 akcji i szakeje na forum ale jezeli to Twoja liga zawodników to wchodz w nim w dyskusje mi nawet szkoda 1 min :) > > niestety ale wrzucam Cie do jednego worka z nim
nie bądź taki do przodu bo Cie z tyłu braknie ehehe Czytać ze zrozumieniem umiesz więc po co się udzielasz skoro to nie jest adresowane do Ciebie? Szufladkowanie widzę idzie Ci znakomicie..... Dalszą część komentarza już każdy sobie dopowie
Spokojnie panowie. Dzis byla mocna wyprzedaz i podejrzewam, ze jutro rowniez. Takie sa niestety efekty nagonki dlugoweekendowej :( Jak ma sie kurs bronic to sie obroni sam bez szczekania planktonu na forum. Jak spadnie juteo mocno- no coz jedni sprzedadza ze strata drudzy dokupia. A moze byc jutro nawet i kolo 0,50 :(
widzę że efekt pozytywny sporo osób bez kwitów ribi dobrze pisze już dużo mniej nie spadnie po poprzedniej korekcie mało kto kupował w granicach 40-64 wiec nie wiem czemu miało być niżej jeżeli to korekta
tylko zobacz binaryfelix jakie obroty były do południa w momencie kiedy kurs oscylował w granicach 80-84 % . prawie 3/4 dzisiejszych. a jak kurs wystrzelił momentalnie ktoś zadusił. Wygląda to troche tak jak by ktoś niezłe i mądrze to rozgrywał. Nie było zbytniego popytu oraz podazy był marazm... wiec jezeli chcesz miec wiecej akcji co robisz ? dusisz kurs , zjedzie nizej , przetrzepie towarzystwo , schłodzi wskażniki. Gra na pewno jest o cos duzego bo to widac. Zobaczymy niebawem o co takiego. Wezcie tez pod uwage , ze jak wybije z tego pułapu to co bedzie ? 2-3 zł ? i tu paradoks taki , ze może tak być.
tutaj rysuje sie piekna wrecz ksiązkowa formacja spodka. a ta formacja najbardziej ze wszystkich sie sprawdza. Jest prosta - odwraca sie długoletni trend. Zaprowadzic moze nas wysoko.
Ribi jesteś jedyna osoba na tym forum która mądrze bezstronności wszystko analizuje reszta guzik wie dodam tylko ze najłatwiej kurs zmusić lub podbić na końcówkach sesji a tu jest taka druga kiedyś Krauze na petroinvest podbija kurs w ostatnich godzinach o 15-20% tu jest to w druga stronę sporo zasługi mają też przy tym do ale ktoś to umiejętnie wykorzystuje a do raportu 8 sesje ja spokojnie czekam sporo się wyjasni
Dnia 2015-05-05 o godz. 06:32 ~diki napisał(a): > a gdzie kk, przygłupi naganiacz?:) może w końcu zrozumie że jest tylko nic nie znaczącym planktonem i że taka nagonka tak się kończy:)