ulica nie ulica ktoś kupuje a nie sprzedaje i dobrze ja tylko zaluje ze sie troche wystraszylem zlego pisania i mało kupiłem po 12 gr a szkoda upaść nie upadnie to pewne pytanie ile jest warte
Dnia 2015-05-14 o godz. 16:55 ceje napisał(a): > Ktoś to zbiera. Pewnie Ci, co się naczytali, ze jak włożą w giełdę i poczekają to będą milionerami. Ale to raczej nie ten papier. a szkoda...
a wiesz kto zbiera ?, pomiędzy przypuszczeniem a wiedzą równica jest kolosalna.
Dnia 2015-05-14 o godz. 17:22 ~fakir napisał(a): > Dnia 2015-05-14 o godz. 16:55 ceje napisał(a): > > Ktoś to zbiera. Pewnie Ci, co się naczytali, ze jak włożą w giełdę i poczekają to będą milionerami. Ale to raczej nie ten papier. a szkoda... > > a wiesz kto zbiera ?, pomiędzy przypuszczeniem a wiedzą "równica" jest kolosalna.
Dnia 2015-05-14 o godz. 17:24 ~fakir napisał(a): > Dnia 2015-05-14 o godz. 17:22 ~fakir napisał(a): > > Dnia 2015-05-14 o godz. 16:55 ceje napisał(a): > > > Ktoś to zbiera. Pewnie Ci, co się naczytali, ze jak włożą w giełdę i poczekają to będą milionerami. Ale to raczej nie ten papier. a szkoda... > > > > a wiesz kto zbiera ?, pomiędzy przypuszczeniem a wiedzą "równica" jest kolosalna. > > "różcica"
No nie wiem, kto zbiera i po co. Myślę, że raczej, o czym zresztą napisałem, niepoprawni optymiści. Mnie i tak ktoś prezentt zrobił dzisiejszym kursem 0,17.