Dnia 2015-05-04 o godz. 13:35 ~J24 napisał(a): > Ale Was w śmiecia ubierają pod pseudo info. > > > > żal patrzeć. > > > > zarobieni przeskakiwać na poważną firmę Fachowcy.pl > > > >
Dobrze prawisz z tymi fachowcami. Oni coś tam z google stron www mobiley robią ! Pocztajcie na FB i blogu prezia Surmackiego ja obserwuje od tyg , jutro w tej cenie biore 30 k na test.
weź sobie ze 300k a co będziesz sobie żałował, :) potem zarejestruj się jako fachura naganiacz świadczący usługi spamerskie i wygooglaj sobie jeleni mozę jakiś znajdziesz marny naganiaczu..:)) ha ha
Na oficjalnym bankrucie odrobić powiadasz? Ja" odrabiałem" kiedyś na takim BOMI , do dziś mam stratę bezpowrotną 12 tysi zł. Więc jak kupować to min.Fachowcy , firmy rozwojowe a nie bankruty.
Dnia 2015-05-07 o godz. 13:13 ~ObiektywnyAr napisał(a): > Na oficjalnym bankrucie odrobić powiadasz? > Ja" odrabiałem" kiedyś na takim BOMI , do dziś mam stratę bezpowrotną 12 tysi zł. > Więc jak kupować to min.Fachowcy , firmy rozwojowe a nie bankruty.
idź jeleniu wieloniku naganiać na tego swojego trupa gdzie indziej, w 3 tyg -35% ! ŁO MATKO CZEMU JA TAKI GŁUPI I NIE KUPIŁEM TAKIEJ SUPER SPÓŁKI !! PRZECIEŻ JUŻ BYM BYŁ ZAROBIONY - 35% !!! a bankrutem to nazywaj swoich srachowców bo srają tam akcjami aż miło ! ")