Co tam u was? Niedługo będę zmuszony napisać larkomani :) Taka mała zmiana opakowania. Teraz zarząd trzyma się już tylko jednego kierunku - tablety. A mieli nawet prądem handlować. Trochę mnie tu nie było, ale widzę, że spółka dalej idzie na dno. Teraz to już żadna strona nie działa, ani MIT SA, ani Navigo, ani Scientific Services, ani MNI PREMIUM. Tak wiem, zmiana nazwy. Tylko, że na stronie Larka ani słowa o tym. Brak kontaktu z firmą był już usprawiedliwiany zmiana adresu, teraz zmiana nazwy firmy. A ja mam swoje zdanie na ten temat. Po MNI Premium następny będzie Navigo. Trochę pochodziłem sobie gdzie można kupić tablety Larka, wszak komunie się zbliżają, i co? Kupa, to samo co rok wcześniej, brak dystybucji, w większosći EURO AGD produktu brak, w żadnym nie ma wysyłki internetowej. No ale teraz to najbardziej jestem ciekawy raportu za IQ. Już niedługo.
opóźnieniem. Ciekawe jaki kolejny trupek z szafy się szykuje po ogromnym odpisie ? Szkoda, że takie firmy trafiają na giełdę, bo jedynie obrzydzają ludziom tę instytucję.
tabletów Larka nie ma bo sa rozchwytywane na pniu, jak jest info do AGD że maja rzucić kolejki ustawiają się na dwa dni wczesniej ludzie spia w namiotach pod sklepami, listy spełeczne I te sprawy,podobno maja wprowadzić talony na ten sprzęt, więc się nie dziw, jak chcesz kupić to zapisz sie do kolejki społecznej, wysli babcie aby trzymała Ci koleji itd. co się marwtosz co sie smucisz ze wsi jestes na wies wrócisz!!!!!!!!!! a tak na poważnie byle kurs akcji rósł a reszta to pikuś, oczywiście jedno z drugim powiązane, ale pamietam jak jakis swismed urósł z z 1 zł na 16 zł (czy coś w tym stylu), tylko dlatego, że powiedzieli ze otworza iles tam szpitali w Polsce.
niech rosnie ile chce byle nie spadalo mialem nakupic po 12 gr kupilem ale malo bo mnie tacy rozni tutaj nastraszyli ale widac sie dzieje wedle moich zalozen wiec jeszcze troche i bedzie spoko a ten od telefonow co tu pisze to chyba wiem kto to
niebezpieczni frustraci wypisują obelgi po rożnymi adresami akcji nie maja lecz uważają ze maja racje psuja rozsądną analizę bo jednak się to czyta ja tez dałem się nastraszyć i teraz żałuję bo to wszystko w tym mit trzyma się kupy nie jest wart 1,7 zl jak kiedyś i nie jest wart 12 gr prawda leży gdzieś pomiędzy bo to i nie trup i nie perełka
potrzebuje jeszcze 2 grosze by wyjsc na zero , zastanawiam sie jednak czy nie sprzedac po 14 groszy i dokupic mci ,wp redukcja 83procent ciekawe czy to prawda