• do animatora! Autor: ~paniwladca [31.61.138.*]
    czy pan ze swoim podwladnymi jestescie dumni ze spuszczania kursu na 6 gr? Na ile akcji liczycie za darmoche? 2-3 mln? Zalosne! Juz widze jak pukacie do moich drzwi i blagacie o moj pakiet i pakiet moich mocodawcow. Do zobaczenia!
  • Re: do animatora! Autor: ~ANIMATOR [46.77.124.*]
    po 1 gr w najbliższym tygodniu będziesz wyskakiwał z akcji jak kule z biodra szeryfa..
  • Re: do animatora! Autor: ~bonzo [164.126.111.*]
    za nim będzie jeden grosz będzie podbitka do kilkunastu groszy moim zdaniem ,,a później powolny opad ,
  • Re: do animatora! Autor: ~as [83.31.147.*]
    antkowiaki to bezkarne chłopaki , prawda
  • Re: do animatora! Autor: ~nadzieja [109.231.54.*]
    nie będzie żadnej podbitki, nie łudzić się, prawie 30 mln szt bezwartościowego jest do wywalenia, każda cena nawt 1gr jest lepsza niż ZERO, dlatego nie będzie czasu na podbitki: zbyt dużo śmiecia do wywalenia- zbyt mało czasu, proste
  • Re: do animatora! Autor: ~bonzo [164.126.216.*]
    zgadza się ale z tego pułapu nie wywalisz 30 mln akcji,,trzeba bujnąć kursem żeby częściowo chociaż wyjść,zostało 15 dni sesyjnych,także można tu zrobić cuda w jedną iw drugą stronę,,,podejrzewam ,ze ipopema ma też trochę akcji,ale tu już tylko sam diabeł wie jaki będzie scenariusz przed ściągnięciem,,liczyłem na to ,że jak ipopema wzięła się za restrukturyzację i do tego te szumne zapowiedzi powrotu na rynek deweloperski to gant chociaż trochę odżyje a tu stało się na odwrót,,wtopiona duża kasa i to tyle co pozostaje po inwestycji w ganta..,fajne są wpisy typu: gant wróci i tak dalej,,ludzie chyba nie wiedza o czym piszą .,.,wrcało wiele spółek i do dzisiaj nie mogą wrócić,.,.,antkowiaki pogrzabały ganta już dawno..,.,
  • Re: do animatora! Autor: ~pokrzywdzony [164.127.27.*]
    Tej spółki juz nie ma! po prostu trzeba to wymazać z głowy raz na zawsze. Ci co do tego dopuścili i tak będą bezkarni. Nie ma złudzeń. Koniec. Ja przez weekend się już uspokoiłem i przetrawiłem.
    Sprzedałem w czwartek ok 20k, mam nadzieję że pozostałe 65k też mi się uda jakkolwiek żeby odzyskać cokolwiek. Nawet grosz to więcej niż wartość makulatury.
    Pozdrawiam pozostałych pokrzywdzonych jak ja i życzę żeby udało się jeszcze odzyskać cokolwiek.
    3/4 rannego obrotu to moje akcje z 90 tys zł zostało mi 9 tys zł ,,tyle urattowałem ,,ktoś moje akcje kupił,,dalej nie ryzykuje bo widzę ,że te kwoty zleceń nie są powalające i wykorzystałem ten obrót po 11 godzinie.,.pozdr
  • Re: do animatora! Autor: ~pokrzywdzony [164.127.27.*]
    mnie tylko 17k się udało w pierwszym fixie sprzedać, zostało jeszcze 48k ... może uda się wykaraskać
    dobrze ,że nie wrzuciłem tu więcej kasy ,,ale i tak strata tylu pieniędzy jest ogromna,,niech się udławią moja kasą albo nowe młotki kupia do,,,nap,,,,,,lania
[x]
GANT 0,00% 0,07 2015-05-22 15:29:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.