czy pan ze swoim podwladnymi jestescie dumni ze spuszczania kursu na 6 gr? Na ile akcji liczycie za darmoche? 2-3 mln? Zalosne! Juz widze jak pukacie do moich drzwi i blagacie o moj pakiet i pakiet moich mocodawcow. Do zobaczenia!
nie będzie żadnej podbitki, nie łudzić się, prawie 30 mln szt bezwartościowego jest do wywalenia, każda cena nawt 1gr jest lepsza niż ZERO, dlatego nie będzie czasu na podbitki: zbyt dużo śmiecia do wywalenia- zbyt mało czasu, proste
zgadza się ale z tego pułapu nie wywalisz 30 mln akcji,,trzeba bujnąć kursem żeby częściowo chociaż wyjść,zostało 15 dni sesyjnych,także można tu zrobić cuda w jedną iw drugą stronę,,,podejrzewam ,ze ipopema ma też trochę akcji,ale tu już tylko sam diabeł wie jaki będzie scenariusz przed ściągnięciem,,liczyłem na to ,że jak ipopema wzięła się za restrukturyzację i do tego te szumne zapowiedzi powrotu na rynek deweloperski to gant chociaż trochę odżyje a tu stało się na odwrót,,wtopiona duża kasa i to tyle co pozostaje po inwestycji w ganta..,fajne są wpisy typu: gant wróci i tak dalej,,ludzie chyba nie wiedza o czym piszą .,.,wrcało wiele spółek i do dzisiaj nie mogą wrócić,.,.,antkowiaki pogrzabały ganta już dawno..,.,
Tej spółki juz nie ma! po prostu trzeba to wymazać z głowy raz na zawsze. Ci co do tego dopuścili i tak będą bezkarni. Nie ma złudzeń. Koniec. Ja przez weekend się już uspokoiłem i przetrawiłem. Sprzedałem w czwartek ok 20k, mam nadzieję że pozostałe 65k też mi się uda jakkolwiek żeby odzyskać cokolwiek. Nawet grosz to więcej niż wartość makulatury. Pozdrawiam pozostałych pokrzywdzonych jak ja i życzę żeby udało się jeszcze odzyskać cokolwiek.
3/4 rannego obrotu to moje akcje z 90 tys zł zostało mi 9 tys zł ,,tyle urattowałem ,,ktoś moje akcje kupił,,dalej nie ryzykuje bo widzę ,że te kwoty zleceń nie są powalające i wykorzystałem ten obrót po 11 godzinie.,.pozdr
dobrze ,że nie wrzuciłem tu więcej kasy ,,ale i tak strata tylu pieniędzy jest ogromna,,niech się udławią moja kasą albo nowe młotki kupia do,,,nap,,,,,,lania