• afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~hmmm [109.17.179.*]
    Nie ma juz profilu gry na steam, Insanity i Reconquest zostaly sciagniete. Co tu sie dzieje?
    Cholerka trzeba byylo spoadac jak bylo po 4, eszz...

• Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~nico [118.102.176.*]
    Dnia 2015-05-01 o godz. 08:13 ~hmmm napisał(a):
    > Nie ma juz profilu gry na steam, Insanity i Reconquest zostaly sciagniete. Co tu sie dzieje?
    > Cholerka trzeba byylo spoadac jak bylo po 4, eszz...
    >

Firma idzie do likwidacji?
  • Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~spy [61.156.3.*]
    Tak sprzedajcie wszystko po 2grw poniedziałek czym prędzej, ja bym tak zrobił na waszym miejscu .

W maju wprowadzą polską lokacje,gra będzie na steam ale póki co sprzedawać po 2gr jak się nie myśli no chyba że się chce wywołać sztuczna panikę :)

Już wam pisałem jak tak się martwicie to spytajcie na steam dlaczego niema, jakoś nie widzę tam pytań w tej sprawie :)

• Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~yty [80.79.241.*]
    Dnia 2015-05-01 o godz. 10:31 ~spy napisał(a):
    > Tak sprzedajcie wszystko po 2grw poniedziałek czym prędzej, ja bym tak zrobił na waszym miejscu .
    >
    > W maju wprowadzą polską lokacje,gra będzie na steam ale póki co sprzedawać po 2gr jak się nie  myśli no chyba że się chce wywołać sztuczna panikę :)
    >
    > Już wam pisałem jak tak się martwicie to spytajcie na steam dlaczego niema, jakoś nie widzę tam pytań w tej sprawie :)
    >

A gdzie mają zadać pytanie jak gra usunieta?
    Dnia 2015-05-01 o godz. 10:52 ~yty napisał(a):
    > Dnia 2015-05-01 o godz. 10:31 ~spy napisał(a):
    > > Tak sprzedajcie wszystko po 2grw poniedziałek czym prędzej, ja bym tak zrobił na waszym miejscu .
    > >
    > > W maju wprowadzą polską lokacje,gra będzie na steam ale póki co sprzedawać po 2gr jak się nie  myśli no chyba że się chce wywołać sztuczna panikę :)
    > >
    > > Już wam pisałem jak tak się martwicie to spytajcie na steam dlaczego niema, jakoś nie widzę tam pytań w tej sprawie :)
    > >
    >
    > A gdzie mają zadać pytanie jak gra usunieta?

Na facebooku wyraźnie napisałem
  • Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~hmmm [109.17.179.*]
    To jest wlasnie problem na tej spolce, trzeba sie dopytywac i doszukiwac informacji na forach i dziwnych portalach bo spolce nie chce sie wrzucic prostego info. To jest niepowazne.
    Chca uaktualnic AR to dlaczefo sciagneli Insanity i Arene? To byly chyba jedyne produkt ktory jeszcze utrzymywal ich na powierzni.

Dnia 2015-05-01 o godz. 11:23 ~hmmm napisał(a):
    > To jest wlasnie problem na tej spolce, trzeba sie dopytywac i doszukiwac informacji na forach i dziwnych portalach bo spolce nie chce sie wrzucic prostego info. To jest niepowazne.
    > Chca uaktualnic AR to dlaczefo sciagneli Insanity i Arene? To byly chyba jedyne produkt ktory jeszcze utrzymywal ich na powierzni.
    >

Nie na żadnych dziwnych portalach tylko na facebooku lub mailowo - kontakt z akcjonariuszami.

www.facebook.com/AfterfallReconquest

Zróbcie większa panike, najlepiej wizje bankrutwa to może posypia po 2 w poniedziałek :)

• Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~yty [79.140.16.*]
    Dnia 2015-05-01 o godz. 11:32 ~spy napisał(a):
    > Dnia 2015-05-01 o godz. 11:23 ~hmmm napisał(a):
    > > To jest wlasnie problem na tej spolce, trzeba sie dopytywac i doszukiwac informacji na forach i dziwnych portalach bo spolce nie chce sie wrzucic prostego info. To jest niepowazne.
    > > Chca uaktualnic AR to dlaczefo sciagneli Insanity i Arene? To byly chyba jedyne produkt ktory jeszcze utrzymywal ich na powierzni.
    > >
    >
    > Nie na żadnych dziwnych portalach tylko na facebooku lub mailowo - kontakt z akcjonariuszami.
    >
    > www.facebook.com/AfterfallReconquest
    >
    > Zróbcie większa panike, najlepiej wizje bankrutwa to może posypia po 2 w poniedziałek :)
    >

Człowieku niedługo będziesz sić cieszyl jak kogoś po 2 gr ubierzesz, ribili grę 2 lata i sprzedali kilkanaście k sztuk a próg opłacalności to 60 k.
    Dnia 2015-05-01 o godz. 11:39 ~yty napisał(a):
    > Dnia 2015-05-01 o godz. 11:32 ~spy napisał(a):
    > > Dnia 2015-05-01 o godz. 11:23 ~hmmm napisał(a):
    > > > To jest wlasnie problem na tej spolce, trzeba sie dopytywac i doszukiwac informacji na forach i dziwnych portalach bo spolce nie chce sie wrzucic prostego info. To jest niepowazne.
    > > > Chca uaktualnic AR to dlaczefo sciagneli Insanity i Arene? To byly chyba jedyne produkt ktory jeszcze utrzymywal ich na powierzni.
    > > >
    > >
    > > Nie na żadnych dziwnych portalach tylko na facebooku lub mailowo - kontakt z akcjonariuszami.
    > >
    > > www.facebook.com/AfterfallReconquest
    > >
    > > Zróbcie większa panike, najlepiej wizje bankrutwa to może posypia po 2 w poniedziałek :)
    > >
    >
    > Człowieku niedługo będziesz sić cieszyl jak kogoś po 2 gr ubierzesz, ribili grę 2 lata i sprzedali kilkanaście k sztuk a próg opłacalności to 60 k.

No i przez 2 lata robili a ja kupiłem po 2gr i wywaliłem po 5gr i jestem zadowolony a ty dalej tu nadajesz :)
    Jak nie kupie po 2 to trudno , mam inne spółki.

I nie zamartwiaj się ,najpierw adwokat tych co nie wiedzą gdzie pytać, teraz martwisz się o mnie, tylko niepopłacz się jak nie uda mi się kupić :)

• Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~Pytacz [46.205.177.*]
    Kilka dni będzie zamieszania. Pamiętacie Incentive scheme. Trzeba popodmieniać wszystkie wersje żeby gracze z EA mieli dostęp do kolejnych epizodów. A Afterfall Ultimate Edition z AFI i AFR i aktualizacjami był osobnym produktem. Popytać podrążyć i będzie wiadomo. A komunikacja będzie jak będzie gotowe.
    Dnia 2015-05-01 o godz. 12:44 ~Pytacz napisał(a):
    > Kilka dni będzie zamieszania. Pamiętacie Incentive scheme. Trzeba popodmieniać wszystkie wersje żeby gracze z EA mieli dostęp do kolejnych epizodów. A Afterfall Ultimate Edition z AFI i AFR i aktualizacjami był osobnym produktem. Popytać podrążyć i będzie wiadomo. A komunikacja będzie jak będzie gotowe.

Na chwilę obecną tutaj są.
    Afterfall InSanity Extended Edition: link
    Afterfall Insanity - Dirty Arena Edition: link
    Afterfall Reconquest Episode I: link 
  • Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~lpp [117.166.58.*]
    Dnia 2015-05-01 o godz. 12:44 ~Pytacz napisał(a):
    > Kilka dni będzie zamieszania. Pamiętacie Incentive scheme. Trzeba popodmieniać wszystkie wersje żeby gracze z EA mieli dostęp do kolejnych epizodów. A Afterfall Ultimate Edition z AFI i AFR i aktualizacjami był osobnym produktem. Popytać podrążyć i będzie wiadomo. A komunikacja będzie jak będzie gotowe.

Maj będzie ciekawy, niedługo ruszamy
    Wyglada na to ze na SteamSpytez tez nie wyszukuje AR i AI - "No matching records found"
    Byloby dobrze gdyby Prezes dal jakies ogloszenie, kompletny galimatias i dezinformacja. Jego zachowanie jest haniebne.

A sorki, zwracam honor. Znalazlem na Spy-u wszystkie tytuly.
  • Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~steam [183.223.208.*]
    Galimatias to robi kilka osób a inni was nakręcają, zacznijcie się bardziej interesowac to nie będziecie musieli panikować.
    Ktoś wam wyjaśnił wyżej, napisał wyraźnnie.

Jak wam napisze że słyszałem że bankructwo wisi w powietrzu to w poniedziałek oddacie akcje?

Tak na marginesie wcale bym się nie pogniewał, przecież gier niema na steam sami to stwierdziliście :)
  • Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~grand [181.88.177.*]
    Fatalnie, nie ma gier na steam ! czyżby zwijanie interesu, zero informacji, jest panika tylko patrzeć jak zasypią 2 !
  • Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~blackpik [217.153.136.*]
    grand odpuść sobie te podrzędne gierki, bądź cierpliwy to może coś chwycisz po 2, jeśli nie to mówi się trudno, to forum ma nijaki wpływ na decyzje giełdowe, przynajmniej dla ludzi którzy angażują poważniejsze pieniądze..
  • Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~Tom [207.91.10.*]
    Kto wam głupot takich nagadał że gier nie ma na steam, nawet w tym durnym wątku macie wyjaśnione, podane linki.
    Gry można kupić na steam i nie wymyślajcie że nie. Trwają zmiany a jak do kogoś to nie dociera i woli słuchać naganiaczy to może sprzedać akcje.
  • Re: afterfall nie jest juz dostepny na steam? Autor: ~nikos [218.78.210.*]
    Co się dzieje  z nimi, wiem że na forum piszecie że coś robią ale nigdzie niema tego potwierdzenia - nawet od strony spółki która milczy w najlepsze.

Od kilku die strony gier AI , AR, DLC zniknęły ze steam - brak jakiej kolwiek informacji.

Na pytania w tej sprawie na FB brak odpowiedzi, kompletna ignorancja.
    www.facebook.com/Afterfall
    www.facebook.com/AfterfallReconquest

Czy zniknięcie gier i te milczenie oznacza że w spółce dzieje się coś niedobrego i niebawem wyleci trup z szafy?
    Ludzie pytają próbują się dowiedzieć co się stało, gracze też by pewnie chcieli wiedzieć dlaczego nagle znika wszystko  a oni milczą. A może steam wywalił te gry z jakiś powodów, np płatności ?

To jest lekceważenie graczy jak i akcjonariuszy.

Czy ktoś coś więcej wie w tej sprawie, jakieś rzetelne potwierdzone informacje?

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.