wiadomo ze lepiej juz teraz kupowac poki kurs w dolku przed wybiciem niz jak bedzie wszystko podane i po wybiciu przy ok 10 to bedzie okazja wywalic z zyskiem a nie ubierac sie na gorce jak to inni zrobia, bo ktos zrobi bo zawsze sa tacy co biora na gorce inaczej takiego kursu by nie bylo, ale oni to sie nigdy nie naucza zawsze beda dawcami kapitalu niestety, mnie prawie 10lat na gieldzie juz niejednego nauczylo i wiem kiedy wejsc/wyjsc by zarobic ladnie ostatnio np na binary 400%zysku wpadlo choc moglo wiecej, ale nie wytrzymalem cisnienia :) teraz czas na formule powtorzyc ten wynik, tym bardziej niska kapitalizacja a inne balony jak np prime z podobna iloscia akcji co formula juz napompowane do granic mozliwosci bo maja kilkadziesiat razy wycene wyzsza niz formule a wciaz zyskow nie maja tylko wciaz plany i straty jak do tej pory.
Czołem spekulanci ! ;-) Wypocząłem przez tydzień poza grajdołem ;-) Wracam a tu stagnacja, walczycie widzę... ;-))) Kiedy to 10 zł bo nie wiem czy kupować czy sprzedawać ? ;-)) Ustawcie trochę więcej na K to coś Wam sypnę "na dołkach" ;-)))
ktoś opowiada ze tu ma być ogłoszona strategia w tym tygodniu! czy ktoś może więcej napisać? sama taka informacja może kurs pociągnąc ładnie w górę ale trzeba zebrać 5-10 kilo wtedy nie bedzie oporu
Chłopie !!! żebyś TY miał chociaż 1 akcję. Siedzisz tutaj nie wiadomo po co. Nie strasz bo się z......z.!!! Tutaj będzie jazda ale jeszcze nie teraz.!!!!!
Oj zdziwiłbyś się ile mam akcji. ;-) A takie wróżenie: "Tutaj będzie jazda ale jeszcze nie teraz.!!!!!" zawsze zabawnie brzmi (to się nazywa myślenie życzeniowe - będę tak bardzo intensywnie o tym myślał (napinał) aż się spełni...) Chłopie jak chcesz żeby rosło to kupuj akcje ! hehehhe
A dziś poniżej 1 zł ? I znów pod to kolejne kółko.... Pozdrawiam rozsądnie myślących, a i też wróżbitów, niech mają. Choć zaraz pewnie wiadro pomyj wyleją... pod tą "nową strategię" ;-))))
Na tą chwilę to przy takich obrotach to ja tu widzę 2 fixy... Na razie od ostatniego wyskoku "przemieliło się około 25 kilo akcji, jeszcze trochę i może kolejne kółko ktoś wykręci, i będzie na "czipsy" ;-) Ale to oczywiście moje subiektywne przemyślenia...