ja obserwuję... ale przyznam szczerze reka na enterze bo spodziewałem sie dużego sypania a tu nic. k.. o to tu chodzi ? korekty wchłoniete podczas sesji ... chyba ze własnie teraz ja mamy cofneło sie z 98 gr wczoraj i mamy marazm na 80 gr a wiec 20 % .
naprawdę nie musicie kupować po moich wpisach mam to gdzieś ja martwię się tylko o siebie i o swój portfel nie naganiam jak inni nie piszę bez sensu ja czekam do 15 maja a pózniej jak pewnie wielu inwestorów postanowię co dalej
nie wiem czy mnie wszyscy poprzednio czytali ale znam osoby pracujące w firmię która zajmuje się oszczędnościami energii w firmach i poprzez wykorzystanie właśnie takich reduktorów koszty energii faktycznie zmniejszają się o 30 procent informacja z pierwszej ręki....
tu 2 zł bedzie po długim weekendzie. wahałem sie ale z myślą na "tak " , w koncu wszedłem. to co widzimy to własnie korekta. oznacza to jedno... druga fale wzrostowa. tu rzeczywiście gra toczy sie o cos mega wielkiegoa my smieszni gracze mozemy sie domyslac. wyczytałem w raportach ze wspołrpacuja z Tauronem moze ich reduktory bedzie oferował/wykorzystywał Tauron ? nie wiem domysły ale ktos cos wie.