• piękna sesja Autor: ~666 [31.0.0.*]
    mnie bardziej cieszą takie sesje niż te wzrostowa kolejka górska konsolidacja... i spokój miodzio a zegar tyka....
  • Re: piękna sesja Autor: ~Pyt [83.31.150.*]
    ja obserwuję... ale przyznam szczerze reka na enterze bo spodziewałem sie dużego sypania a tu nic. k.. o to tu chodzi ? korekty wchłoniete podczas sesji ... chyba ze własnie teraz ja mamy cofneło sie z 98 gr wczoraj i mamy marazm na 80 gr a wiec 20 % .
    jak przebije 90 gr to wchodze
    kupiłem troche. wygląda to imponująco !
  • Re: piękna sesja Autor: ~666 [31.0.0.*]
    naprawdę nie musicie kupować po moich wpisach mam to gdzieś ja martwię się tylko o siebie i o swój portfel nie naganiam jak inni nie piszę bez sensu ja czekam do 15 maja a pózniej jak pewnie wielu inwestorów postanowię co dalej
  • Re: piękna sesja Autor: ~BinarnyFelix [176.221.120.*]
    Który sie dziś wyleszczył i z kociubem bedzie płakał ? :P
    nie wiem czy mnie wszyscy poprzednio czytali ale znam osoby pracujące w firmię która zajmuje się oszczędnościami energii w firmach i poprzez wykorzystanie właśnie takich reduktorów koszty energii faktycznie zmniejszają się o 30 procent informacja z pierwszej ręki....
    między innymi dzięki tej informacji zainteresowałem się tą spółką także jak cenne są newsy....
  • Re: piękna sesja Autor: ~hm [31.0.0.*]
    mogliby jakąś sieć handlową rozwinąć z aktywnymi działami handlowymi w każdym województwie to by dopiero sprzedaż im nieźle ruszyła
    tu 2 zł bedzie po długim weekendzie. wahałem sie ale z myślą na "tak " , w koncu wszedłem. to co widzimy to własnie korekta. oznacza to jedno... druga fale wzrostowa. tu rzeczywiście gra toczy sie o cos mega wielkiegoa my smieszni gracze mozemy sie domyslac. wyczytałem w raportach ze wspołrpacuja z Tauronem moze ich reduktory bedzie oferował/wykorzystywał Tauron ? nie wiem domysły ale ktos cos wie.
  • Re: piękna sesja Autor: ~kk [31.61.138.*]
    j.w
[x]
BINARY -1,16% 3,42 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.