• pytanie Autor: ~mam [81.6.187.*]
    Czy to już koniec?
    Czy są jeszcze jakiekolwiek szanse na pozytywne rozstrzygnięcie?
  • Re: pytanie Autor: ~guzik [31.61.138.*]
    koniec czego? Przeciez spolka ciagle istnieje! Wyszla z post. likwidacyjnego. Od 26 maja nie bedzie notowan i tyle. Akcji nie stracisz. To ze wyjdzie z notowan sprawi,ze bedziesz mial trudnosci z obracaniem tych papierow. Bo bedziesz mogl je sprzedac tylko w formie umow cywilnoprawnyc. Chetni do kupna akcji sami sie beda do ciebie zglaszac o ile gant wyjdzie na prosta....
    nie sprzedawac teraz hiena akcji za grosze!!!! Po co ? Chyba ze chcesz sobie zrobic strate dla celow podatkowych.
    byc moze w czewrcu beda robic wezwania do dobrowolnej sprzedazy akcji,wtedy tez bedziesz mial okazje do sprzedazy.
  • Re: pytanie Autor: ~mam [81.6.187.*]
    Była kasa na wesele 40 tys. zł - myślałem że zainwestuję i będzie i na wesele i na mieszkanie a teraz ani jednego ani drugiego. Kurwa co teraz?
  • Re: pytanie Autor: ~abc [213.158.222.*]
    Zrób przyjęcie w domu, jak kocha to nic nie powie.
    za co ? jak zostało na 2 butelki lepszej wódki
  • Re: pytanie Autor: ~karol [193.59.32.*]
    Dnia 2015-04-30 o godz. 08:00 ~mam napisał(a):
    > Była kasa na wesele 40 tys. zł - myślałem że zainwestuję i będzie i na wesele i na mieszkanie a teraz ani jednego ani drugiego. Kurwa co teraz?

moze gant uratowal ci zycie, szczesliwe zycie wazniejsze od kazdych pieniedzy

gdyby miałby mi uratować życie to dałby mi zysk a nie stracenie wszystkiego co udało mi się zaoszczędzić
  • Re: pytanie Autor: ~kiki [31.61.138.*]
    nikt nie ma ochoty czytac twojego biadolenia...
  • Re: pytanie Autor: ~wodzierej [91.224.46.*]
    zaproś gości i rozdaj im akcje zamiast wódki i zakąsek
[x]
GANT -14,29% 0,07 2015-05-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.