• Mam pytanie do wszystkich. Autor: ~gudmostowy [31.174.78.*]
    Czy ta informacja dotyczy obecnej ilości akcji czy po umorzeniu?
    W nawiązaniu do raportu nr 8/2015 z dnia 27 kwietnia 2015 roku dotyczącego zwołania Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Zarząd Spółki MINERAL MIDRANGE S.A., mając na uwadze dobrą sytuację finansową Spółki i interes Akcjonariuszy, zamierza rekomendować Walnemu Zgromadzeniu zatwierdzającemu rok obrotowy 2014, wypłatę dywidendy dla akcjonariuszy w wysokości 360.000,00 zł, czyli około 0,09 zł na jedną akcję. Stanowi to 65,48 % zysku osiągniętego przez Spółkę w 2014 roku.

Dzień dywidendy zarekomendowany przez Zarząd na Zwyczajne Walne Zgromadzenie to 2 lipca 2015 roku.

Osoby reprezentujące spółkę:
    Tomasz Lewicki - Prezes Zarządu
  • Re: Mam pytanie do wszystkich. Autor: ~gudmostowy [31.174.78.*]
    Jest ktoś na tym forum co ma akcje?

• Re: Mam pytanie do wszystkich. Autor: ~dywi [83.30.65.*]
    akcje które posiada spóła nie uczestniczą w dywidendzie, a wiec jak napisał Prezes, masz akcje to dostaniesz 9groszy na każdy walor czyli około 9%
    Ok. Próbowałem dodać spółke do moich typów na ten tydzien, ale jak widać komuś, te typy przeszkadzają nie wiedzieć czemu.
  • Re: Mam pytanie do wszystkich. Autor: ~blupa [83.17.112.*]
    Panie Gudmostowy wolałem jak Pana typy były w jednym wątku, tak trzeba sie naszukać, a fajnie się z Panem zarabia.
    Starałem się umieszczać w wątku indygo i kghm, ale jak widać przeszkadza to komuś i mi daje do moderacji, naruszenia. A z braku czasu, szkoda mi walczyc z wiatrakami.
    Ten tydzien powinien nalezec do minerala ;)
[x]
MINERAL 0,00% 0,85 2026-03-09 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.