• jawne posmiewisko! Autor: ~kumaty [213.162.68.*]
    Ukrainy, "gieroja ukrainy" Dzenzerskiego i jego spolki Westa isic !

TYLKO 2 CENTY ( 7 groszy polskich) wystarczylo aby "zwalic" kurs jednego z najwikszych producenta akumulatorow w ewropsku o 12.5% !!!
    Do ksiegi Guinessa !

• Re: jawne posmiewisko! Autor: ~kumaty [213.162.68.*]
    Achhh zapomnialen o bananie zwanym GPW w W-wa ktory tokeruje takie numery.
  • Re: jawne posmiewisko! Autor: ~wojtek [164.126.231.*]
    zgadza się ,,spójrz na ganta dzisiaj co tam się dzieje,,ale z westą 0 złotych,,a dzerdzenscy głuchych udają i slepaych!!! to tak jak te małpki--nic nie widziała,nic nie słyszała,,,,
    przerobiłem wiele spółek przez lata na giełdzie,,teraz to są wehikuły finansowe typowe pod wyciąganie kasy od nas ,,nawet dlaeko nie patrząc w 2011 czy 2010 roku było trochę inaczej,,piep,,,yli na patrowicza ale większość na naszej giełdzie nie różni się mocno od niego.,
  • Re: jawne posmiewisko! Autor: ~kumaty [213.162.68.*]
    Echh Wojciechu Gant to "perla"w porownaniu do westy - obrot- kosmiczny!!
    byłem na większości spółek budowlanych,,ale co do obrotu masz rację,,:)
    pbg,hydro,dss,gant i wielu deweloperów,,po tyłku dostałem --hydro i i dss,,chociaż ganta mi jeszcze zostało za kilkanaście tysięcy,,ciekawe kiedy kończymy tą nierówną walkę z dżerdzenskimi?
    mieli cwany plan,,a ile poszło w westę ile na konta w kajmanach a ile w janukowycza to już tylko tata i syn wie,,,podejrzewam ,że nawet pani oksana nie była w to wtajemniczona:)))
    żeby los odmienić to do zarządu musieliby wziąć  achmetowa albo tego jak mu tam ,,kołomyjskiego -właściiela prywatbanku na ukrainie,,ale u nich dolarów mnogo także po co im do zarządu.,:)))
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.