Ukrainy, "gieroja ukrainy" Dzenzerskiego i jego spolki Westa isic !
TYLKO 2 CENTY ( 7 groszy polskich) wystarczylo aby "zwalic" kurs jednego z najwikszych producenta akumulatorow w ewropsku o 12.5% !!! Do ksiegi Guinessa !
zgadza się ,,spójrz na ganta dzisiaj co tam się dzieje,,ale z westą 0 złotych,,a dzerdzenscy głuchych udają i slepaych!!! to tak jak te małpki--nic nie widziała,nic nie słyszała,,,,
przerobiłem wiele spółek przez lata na giełdzie,,teraz to są wehikuły finansowe typowe pod wyciąganie kasy od nas ,,nawet dlaeko nie patrząc w 2011 czy 2010 roku było trochę inaczej,,piep,,,yli na patrowicza ale większość na naszej giełdzie nie różni się mocno od niego.,
byłem na większości spółek budowlanych,,ale co do obrotu masz rację,,:) pbg,hydro,dss,gant i wielu deweloperów,,po tyłku dostałem --hydro i i dss,,chociaż ganta mi jeszcze zostało za kilkanaście tysięcy,,ciekawe kiedy kończymy tą nierówną walkę z dżerdzenskimi? mieli cwany plan,,a ile poszło w westę ile na konta w kajmanach a ile w janukowycza to już tylko tata i syn wie,,,podejrzewam ,że nawet pani oksana nie była w to wtajemniczona:)))
żeby los odmienić to do zarządu musieliby wziąć achmetowa albo tego jak mu tam ,,kołomyjskiego -właściiela prywatbanku na ukrainie,,ale u nich dolarów mnogo także po co im do zarządu.,:)))