• INFO Autor: ~abes [213.158.221.*]
    Raport EBItyp raportu Raport Current
    numer 17/2015
    data dodania 2015-04-29 09:29:20
    spółka Depend Spółka Akcyjna

Informacja na temat linii kredytowej.
    W nawiązaniu do raportu nr 16/2015 z 20/04/2015 zarząd Depend SA informuje, że przesłana w wersji elektronicznej zaktualizowana dokumentacja została zaakceptowana przez Prometheus Capital Group i w konsekwencji poproszono nas o przesłanie wymienionej dokumentacji w oryginałach, co zostało wykonane 29/04/2015.

Podstawa prawna:
    § 4 ust. 5 lit. a) § 6 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Henryk Kluba - Prezes Zarządu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.19.68.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: INFO Autor: ~ggg_depend [89.64.238.*]
    No, tak jak pisałem wcześniej,
    Zanim oryginały dojdą do USA minie kilka dobrych dni, zanim przekażą je BOA znowu kilka dni, rozpatrzenie przez BOA to już niewiadomo ile i znowu MAJĄ PRETEKST BY PRZESUNĄĆ TERMIN.

A ja się pytam, jak były sprawdzania administracyjne (punkt 4 harmonogramu) czemu wtedy tego nie zrobili?? Trwało to z pół roku chyba!

• Re: INFO Autor: ~celtic [37.31.208.*]
    Z jednej strony niby logiczne , ze wpierw sprawdzenie i jeśli nie ma zastrzenien to oryginały wysyłają. Z drugiej strony to Bareja jedzie. Następny komunikat np Prometheus odebrał oryginały. Mam nadzieje , ze GPW nie straci cierpliwości a jak sie uda chłopakom walne zwołać dowiemy sie wszystkiego. Kasa wielu drobnych wisi nad przepaścią a moze i bogaci w końcu będziemy. Zaczynam sie gubić w co w tej chwili gra Depend?
  • Re: INFO Autor: ~aaa [193.108.194.*]
    czy nie ma kilku osób które zarem maja 5% ?

dawać to walne, taczke przywioze dla prezesa...
  • Re: INFO Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    spokojnie walne będzie...kwestia kto je zwoła:)
    mam nadzieję, że przyjedzie na nie jak najwięcej akcjonariuszy, ew. ich pełnomocników...
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.