• zawieszenie Autor: ~BB [217.197.79.*]
    Dlaczego ją ciągle zawieszają na tak długo?
  • Re: zawieszenie Autor: ~ribi [95.49.109.*]
    trzeba dzwonić do działu notowań i naciskać.

Dział Notowań (22) 537 72 00
  • Re: zawieszenie Autor: ~kk [31.61.138.*]
    dzwoniłem pani mówiła mi że jeszcze dziś odwieszą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: zawieszenie Autor: ~lolo [148.81.199.*]
    Myślicie że korekta będzie jeszcze. Otworzyło się z luka, lecz akcji jest mało .pzdr
    na pewno będą górki-dołki ... :)

jedni beda zadowoleni z ceny i sprzedadza drudzy beda obserwowac i czekac na wejscie... ( spadnie ) nastepnie znowu mega popyt jak to na giełdzie... a w przypadku kiedy gra toczy sie o naprawde cos konkretnego wygląda to łwasnie tak ekstremalnie :)

No właśnie, kurde jest na tego rocznym max i nie wiem co robić.
  • Re: zawieszenie Autor: ~BinarnyFelix [176.221.120.*]
    Narazie drugi dzień wzrostów. Korekta to dopiero może w piątek.
    Twierdzicie że te wzrosty pod raport. Bo chyba tutj to nie ma się co spodziewać jakiś mega kontraktów (znaczących) . Liczę że mi to wyjaśnicie w jakimś stopniu bo jestem zainteresowany tą spółką
    pytaj lolo co chcesz konkretnie wiedzieć ? myślę , ze wiem najwięcej z tego forum co w spółce :)
  • Re: zawieszenie Autor: ~BinarnyFelix [176.221.120.*]
    korekta dopiero powyżej złotówki !
  • Re: zawieszenie Autor: ~kociba2003 [176.100.195.*]

zwykłe pompowanie wydmuszki dlatego nic nie znajdziesz w raporcie ani żadnego info bo to tylko pompowanie.... jak się załapiesz możesz zarobić, a jak zaśpisz to możesz stracić.... to gra dla szybkich i wściekłych :)
  • Re: zawieszenie Autor: ~666 [37.7.50.*]
    idz na columbasa mistrzu i tam ćwicz refleks bo te poziomy które są teraz długo nie wytrzymają miałeś perłe nie wiem po ile brałeś ale się wyleszczyłeś jak amator
  • Re: zawieszenie Autor: ~ggg66 [5.172.237.*]
    szybko odwieszają na Drągowskim, ale tam jest Patrowicz prezes komisji GPW, a więc jemu wolno
    czy wiesz w ogole co Ty mówisz ?

za 4 kwartał w spółce było 442 tys zł a dopiero w STYCZNIU sprzedali kilkaset reduktorów ! wiesz co to znaczy ?????????

jak można pisac takie bzdury ! ! ! juz jeden był taki co kłamał 1020 i juz go nie ma jak widac a pisał podobne bzdury co ty.

pompowanie to masz na wydmuszkach a nie na firmach gdzie masz ZYSK 1/3 kapitalizacji całej TYLKO za kwartał !

ale z tego co zauwazyłem na columbusie naganiasz na kupno ze az szok... tam jest dopiero wydmucha ! ! ! zero zysku zero przychodów a tylko domysły ! ! ! a papiero wam upycha Pani dorota :)
[x]
BINARY 2,78% 3,70 2026-03-11 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.