• ROCZNICA Autor: ~gienio [46.113.149.*]
    Jutro mamy rocznicę zawieszenia.
    Trzeba to uczcić
  • Re: ROCZNICA Autor: ~miluh [37.30.132.*]
    Moze na msze dany
  • Re: ROCZNICA Autor: ~Matoł [87.207.215.*]
    Może odwieszo jutro heeee.... heeeeee....
  • Re: ROCZNICA Autor: ~gienio [46.113.190.*]
    gdzie ten szampan---- ROCZNICA - to rocznica
  • Re: ROCZNICA Autor: ~miluh [188.146.172.*]
    W rocznice to możemy zrobić bibke u grubego na Błoniach. Oczywiście na koszt firmy a po wszystkim dac mu po pysku jak to po gorzale
  • Re: ROCZNICA Autor: ~miluh [37.31.242.*]
    I co nikt nie reflektuje ?
  • Re: ROCZNICA Autor: ~Aureliano [176.241.241.*]
    Czy ktos jest w stanie cos zrobic zeby ten cyrk postawic w stan likwidacji?

• Re: ROCZNICA Autor: ~miluh [178.180.180.*]
    Nikt o zdrowych zmysłach nie postawi tego w stan likwidacji. Nawet walniety na dekiel grubas z żółtymi papierami wie ze tej kupy nie idzie w sraczu spuścić.

Tadek ty banderowcu jesteś jeszcze ? Masz flagę będziesz śmiał w pochodzie?
  • Re: ROCZNICA Autor: ~Aureliano [176.241.241.*]
    Jaka jest cena?
  • Re: ROCZNICA Autor: ~Tadek [213.158.219.*]
    Nigdy nie popierałem Ukraińców.Ale za to Ukrainki są śliczne.Ach gdyby nie te moje wartości.....
    Flagi nie mam ale jak wygramy sprawę to sobie kupię i rozwinę na moim domu.
    Qwa moj dziadek i inni byli patriotami.Gruby też ma piękny opis o rodzinie.I nie wiem czy on wcześniej przewidział bieg historii,czy ja nie mam flagi dzięki takim jak on.Dylemat mam bo jestem reformowalny a nie beton.Globalizacja względem wartości .Matrix lub archaizm. To takie teoretyczne rozważania aby nie marnować czasu.
  • Re: ROCZNICA Autor: ~gienio [46.113.190.*]
    Czekamy na wezwania !
  • Re: ROCZNICA Autor: ~hehe [89.230.215.*]
    z tej okazji mógłby KNF odwiesić, tak z zaskoczenia, na jeden dzień :D
  • Re: ROCZNICA Autor: ~Tadek [178.180.243.*]
    Albo komuś dać areszt tymczasowy np 2 lata
    Tak naprawdę to państwo sprzyja trochę przekrętom bo np robiąć kólko kapitałem mogę np kupić bezwartościową firmę np Wałek sa płacąc np po 10 zł przy kursie 0,50 zł ale nie gotówką tylko np napompowanymi np do 95 mln obligacjami np elektousa wielokrotnie przerzucanego w tym celu który tak na prawde jest wart 10 proc tego.
    Jest taki magik spec od podatków co czuwa nad tym ale ja jestem krok wprzód.Jest czuły punkt ale trzeba się upomnieć
    Tak naprawdę to myślę że Pan Gruby to nawet byłby fajnym kompanem jakby nadawał na tych samych falach ale ten trzeci gość to zupełnie matrix.Wygląda jakby za dużo grał w wirtualne gry i tam rzeczywiście odnosił wirtualne sukcesy-pewnie kosztem ruchu fizycznego
    Obserwuje to ze śmiechem
    Ja to nawet się cieszę bo pomimo że mam fantazje niewyobrażałem sobie jak można upaść i jakie bagno ten nasz kraj
    Zbieżność i błędna pisownia przypadkowe-odczucia moje subiektywne.
    ALE tak naprawdę zbliża sie czas próby i niedługo ustalimy działania i wnioski.
    Mam parę propozycji.Kto chętny?
    Mata Hari odpada
  • Re: ROCZNICA Autor: ~miluh [213.158.218.*]
    Daj no linki gdzie teraz walki robią
    każdy napisze coś od serca.
    Idę na łatwiznę więc daj bezpośrednio pełnym zdaniem bez skrótów
    post powinien zawierać pelna nazwę link i krótki opis. I nie chaotycznie używaj dużo enter oraz ______________________

♡ spreżaj się ♡

• ReMiluhowe serca 2 śmieszne Autor: ~Disco_Tadek [46.205.60.*]
    Tak naprawdę to ja nie umię robić takich buzerów bo mam chłopskie ręce a nie takie gejowskie, albo jak kto woli -albo niedouczony jestem
    Odnośnie serc to zastanawiam się bo kiedyś pisaleś że chciałbyś kogoś posiąść-albo jak kto woli załadować w kanał wylotowy.
    I zastanawiam się czy chodzi o duszę czy ciało,miłość czy pożądanie.
    Odnośnie mnie to przy mioim obleśnym wyglądzie to zapewne chodzi o miłość-ale tu pojawia się problem bo
    pisałeś też że jakiś inny gość jest przystojny a więc w jego przypadku ci chodzi o pożądanie
    Więc pozostajemy platonicznie jak do tej pory a skup się na tym o Patrycjuszowskim wyglądzie.
    Na koniec tych żartów jeszcze jeden post przeczytany w forum
    Niejaka Pati po walnym fluida i kursie 0,97 zaproponowała jednemu z forumowiczów co miał świeże wiadomości z walnego że rozchyli przed nim nogi-ale że łatwa nie jest to forumowicz musi napompować kurs do 1,15
    To takie żarciki ale żywcem z forum
  • Re: ReMiluhowe serca 2 śmieszne Autor: ~miluh [213.158.219.*]
    Widzę ze wróciłeś z pochodu zaszczepiony...
    A mi sie śniło ze KOZLAK blagał nas na kolanach aby wszyscy dali mu spokój.
    Chyba będą pierwsze wezwania bo ja mam sny prorocze...
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.