• Madkom- czytać !!!!!!!!!!! Autor: ~tt [109.197.45.*]
    Zarząd Madkom SA („Spółka”, „Emitent”), mając na uwadze dbanie o wysoką jakość komunikacji z Akcjonariuszami, informuje o przekroczeniu progu 20% wzrostu przychodów w tym roku w stosunku do 2014r. Obecna wartość backlog’u zamówień Emitenta na 2015 r. wynosi ponad 7 mln zł netto.

Coroczne zwiększanie sprzedaży Spółki o przynajmniej 20% w ujęciu rdr. stanowi jeden z długoterminowych celów Emitenta w przyjętej Strategii Rozwoju na lata 2015-2020. Dzięki pozyskaniu kolejnych kontraktów o wartości blisko 200 tys. zł Spółka posiada obecnie największy w swojej historii portfel zleceń na bieżący rok, którego realizacja pozwoli na wypracowanie bardzo dobrych wyników finansowych. Dodatkowo Zarząd Spółki spodziewa się dalszego pozyskiwania kontraktów na ten rok, gdyż w planach są projekty dla Klientów o wartości ponad 1 mln zł.
  • Re: Madkom- czytać !!!!!!!!!!! Autor: ~hosp [5.172.252.*]
    ha!

mówiłem, pisałem, prorokowałem - teraz już wiem że mam zarobione - dzisiaj pozbieram trochę !
  • Re: Madkom- czytać !!!!!!!!!!! Autor: ~franz [89.73.128.*]
    no byście wystawili coś poniżej 1,95 zbiorę za kilka koła...

• Re: Madkom- czytać !!!!!!!!!!! Autor: ~jakinto [195.150.22.*]
    Też bym zebrał. Wkrótce się może zacząć rajd na MAD.
  • Re: Madkom- czytać !!!!!!!!!!! Autor: ~wolanin [79.188.122.*]
    To jest diamencik IT na NC. Jego czasy nadejdą. Na razie pewnie muszą pomielić w pakietówkach.

[x]
MADKOM -7,89% 2,80 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.