• jak obstawiacie Autor: ~lolo [5.172.247.*]
    W pon zwala czy gora ?
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~ribi [79.191.173.*]
    wg mnie do raportu będzie 2 zł. nie żartuje i uważajcie mnie za głupka :)
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~lolo [5.172.247.*]
    A czy oni maja jakieś zobowiazania ze ich tak zawieszali. Dzieki za odpowiedz
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~ribi [79.191.200.*]
    zawieszenia były w 2013 . Strata z działalności za 2014. w drugierj połowie został wdrozony plan restrukturyzacji i w koncu wieloletnie nakłady oraz koszty zostały przełożone na zyski.

W warszawskim  hotelu  GROMADA dniu  
    29  listopada  2014  r.  odbyła  się  WIELKA  GA
    LA  
    „25  lat  Wolności  dla  Polskiej  Przedsiębiorczości”
    ppodczas  której
    przedstawiono  Laureatów VIII  edycji  konkursu  „Orły  Polskiego  Budownictwa”,  VIII  edycji  konkursu  „Perły  Medycyny”  
    oraz  Plebiscytu  Orły  Polskiej
    Przedsiębiorczości  i  Orły  Polskiego  Samorząd
    u.Binary  Helix  S.A.  przyznano  II  Nagrodę  w  Plebiscycie  Orły  Polskiej  Przedsiębiorczości  w  
    kategorii:  innowacyjność,  nowoczesne  technologie.
    Dzięki   tej   prestiżowej   nagrodzie   wzrosło   zainteresowanie   produktami   Spółki   oraz  
    pojawiły  się  artykuły  w  
    prasie  
    br
    anżowej

( nie wiem czemu sie to tak wkleiło ale masz w raporcie kwartalnym )

dzieki tej nagrodze naprawde baaardzo duze zainteresowanie firm oraz inwestorów.

• Re: jak obstawiacie Autor: ~1020 [94.254.198.*]
    No no ribi odwaznie :) ale moje 20 groni w tym tygodniu pewniejsze :)
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~Jan [46.112.208.*]
    A to by była niespodzianka.Jak prezent na gwiazdkę.
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~1020 [94.254.129.*]
    Panie Janie chyba rózga pod choinke. Co powiesz ubranym po 60-70 gr ? Dlugo z tago parcha nie wyjda albo zalicza duza strate. A podejrzewam, ze znowu to sprawka Satusa i znowu wychodzi. Ma tego papieru toaletowego jeszcze prawie 950k wiec zostaniecie nakarmieni wszyscy do syta.
    Jak juz wczesniej pisalem info o wyjsciu zamknie sprawe tych waszych 2 zl.
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~ribi [95.49.103.*]
    kiedy porozmawiasz ze mną w końcu merytorycznie ?

o firmie ?
    o branży ?
    o produkcie ?
    o zyskach ?
    o restrukturyzacji ?
    o inwestorze ? z jakiej branży ?
    o wykresie ?
    o nowych zatrudnieniach w firmie ?

na New connect nie było NIGDY ale to NIGDY takiej spółkii zeby z takim impetem wstała z kolan :)
    spółka która notuje zysk za 3 miesiące z NC w kwocie 442 tys zł zaliczasz to papieru toaletowego ? :) :) :)

a jak skomentujesz to , ze mysle ze do raportu zostanie podani INWESTOR ?

bo ja. np zadałem sobie trudu i rozmawiałem z prezesem :)
    z reszta z rynku już zostało sciagniete bardzo duzo papieru :)

jak to nazwałem "ubrani " po 70 gr poczekaja max miesiac i zarobią 100 % zakład ? :)
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~1020 [94.254.129.*]
    Spolke, ktora notuje 1500 000 straty za 2014 rok zaliczam do papieru toaletowego.
    Oni nie potrzebuja inwestora tylko dawcow kapitalu, zeby odebrali od nich ten papier toaletowy, zeby jeszcze upadlosci nie oglaszac i piachu nie zaliczyc bo niewiele brakuje. A dobry i rok jak jeszcze wepchna troche parcha w rynek.
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~Ted [31.61.129.*]
    Kolego a patrzyles raport? Za caly 2014 rok byl ZYSK :) wczesnie byla strata ale tylko dlatego ze byly klszty zwiazane z wdrozeniem produktu oraz naklady na badania :) przejrzyj raport bo oszukujesz kolego :)
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~Ted [31.61.129.*]
    Kolego a patrzyles raport? Za caly 2014 rok byl ZYSK :) wczesnie byla strata ale tylko dlatego ze byly klszty zwiazane z wdrozeniem produktu oraz naklady na badania :) przejrzyj raport bo oszukujesz kolego :)
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~lolo [89.75.150.*]
    To była ta strata czy nie ?? I czy maja te zobowiązania
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~lol [89.75.150.*]
    ??
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~edi [95.49.125.*]
    kolego przecież masz raport :) inwestujesz a nie umiesz odczytywać raportów ?

za 2014 rok był zysk w kwocie 350 tys zł natomiast za 4Q 2014 była to kwota 442 tys zł :)
  • Re: jak obstawiacie Autor: ~kociuba2003 [176.100.195.*]
    Dnia 2015-04-27 o godz. 21:38 ~edi napisał(a):
    > kolego przecież masz raport :) inwestujesz a nie umiesz odczytywać raportów ?
    >
    > za 2014 rok był zysk w kwocie 350 tys zł natomiast za 4Q 2014 była to kwota 442 tys zł :)

to teraz jest nawet bez znaczenia w stosunku to tego co stoi przed nami... póki co raporty mówią prawwdę i całą strategia firmy jest realizowana tak jak to było zapowiedziane... przypadek 11 bit tutaj może mieć odbicie na podobnych poziomach jak nie większych.... czas pokaże póki co pozostaje zagryzać zęby podczas czytania płodnych treści klakierów naganiających na spadki :D
[x]
BINARY 2,78% 3,70 2026-03-11 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.