• kwiecień... Autor: ~qwerty [89.22.36.*]
    mamy już kwiećień a smieś nawet nie zblizył sie do poziomu 30gr! a ja sie teraz pytam gdzie są Ci wszyscy znawcy co tak rozpisywali się o tym ze już lada dzien spólka przebija 1zł? jak pamietam bylo tak pisane 2 lata temu, rok temu, i kilka miesięcy temu.

Zdaję sobie sprawę ze moja wupowiedź nic nie znaczy ale nie mogę sie powstrzymać od napisacnia, poniewaz nie znosze ludzi ktorzy uwazaja się za proroków a tak na prawd nic nie wiedzą. A wystarczyłoby spojrzć jak to coś zachowuje sie od 2 może 3 lat i byłoby wiadomo że nie ma cienia najmniejszej szansy na wzrosty ani teraz ani przez najbliższy czas...
  • Re: kwiecień... Autor: ~Omka [81.190.239.*]
    Co do gadania o 1zł bądź fortunach na jakimkolwiek wątku i spółce: https://www.youtube.com/watch?v=hAQA_29Htts ... nobody knows... :)

Wybranie dobrego momentu na wejście to podstawa... Gdy wchodzi się w trendzie spadkowym również można zarobić.  Trzeba wchodzić w początkach trendu wzrostowego a nie w spadkowym bądź w górnym zasięgu ruchów - inaczej można mieć pretensje tylko do samego siebie a nie wylewać żale na forum bo inwestycja się nie udała... Gdyby giełda była przewidywalna to wszyscy by zarabiali a to jest logicznie rzecz biorąc - niemożliwe.

Co do Vedii obecnie gra i przygotowanie pod zmianę trendu i spółka ma kryzys za sobą... Co do ruchu w górę - wystarczy spojrzeć na miesięczny i było wiadome, że trzeba trochę poczekać na kontynuację ruchu z końca 2014, niemniej jednak im dłuższa konsola tym potężniejsze wybicie. Niech każdy myśli za siebie, pozdrawiam!
  • Re: kwiecień... Autor: ~rafik [178.36.197.*]
    w maju podwoją sprzedaz br. a przecięz w I q wyrównali sprzedaż z ubr.
    jutro mam dostac 40 tys na zakup. wszystko wydam na vedie bo tu może być multiplikacja
  • Re: kwiecień... Autor: ~kredytobiorca [178.43.220.*]
    i wez jeszcze pozyczke w banku.
    mam. na 2,7 proc pa
  • może zarobisz, ja czekam na 4 gr Autor: ~veda [89.231.106.*]
    może bym kupił, ale panowie od 6 lat wyciągają łapę po pieniądze inwestorów nie proponując nic w zamian. gotówka płynie w jedną stronę niezależnie od wyników i koniunktury. może pora sklecić jakiś plan zakładający regularną wypłatę dywidendy. o scaleniu akcji już nie mówię, bo sens tego posunięcia przekracza możliwości zrozumienia członków zarządu.
    Patrzcie i czekajcie na światową bessę. ta jest za rogiem. znowu będzie powód żeby ponarzekać, że inwestorzy źli....
  • Re: kwiecień... Autor: ~elo [85.14.115.*]
    to kupuj, znowu przeczytamy, że hamulcowy (znajomy królika) musiał dokupić po za rynkiem ...
  • Re: kwiecień... Autor: ~mb [213.158.221.*]
    trzymają ręce w kiszenich obijajac sobie jaja ...widać ze coś ich uwiera:)
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.