• zapraszam po 4 gr Autor: ~veda [89.231.106.*]
    marna cena ale lepsza niż żadna
  • Re: zapraszam po 4 gr Autor: ~rafik [77.254.175.*]
    szok, ja to wciąż i niezmiennie kupuję. choć przyznaję, zachowanie zarządu, szczególnie rzetelność informowania i dotrzymywania terminów jest beznadziejna i powinni sie wstydzić
  • Re: zapraszam po 4 gr Autor: ~byłem_tu_kiedyś [83.6.92.*]
    chciałem zapytac czy jest ktos na plusie, ale zrezygnowałem. bo zaraz się forumowi specjaliści od inwestycji się odezwą , ze mają od 8-9 gr i sa na plusie. he he.
    czekać rok aby urosło 10 gr. ależ inwestycja. w pażdzierniku czy listopadzie spadło do tych 8 cz 9 gr i podbili do 40 g. po czym znowu zwała. wygląda , ze i teraz tak bedzie. 
    tylko teraz moze juz na tej emisyjnej 10 groszówce sie nie zatrzymac. zarzad kurs ma gdzies. moze i 4 gr być. kto wie.
    a takie spółki groszowe , to mozna zobaczyc na innych przykładach jak przeda. wieloletnia kumulacja , brak perspektyw na odbicie i wzajemne pocieszanie się. pocieszanie się latami.
    ps. ale trole na wzrosty piszą, ze jest super i bedzie odpał. bo i co mają napisać ? jak wtopili to i innych chcą pociągnąć ze sobą na dno.tak sobie. z zawisci , ze byli pazerni i udupili kase.
    powodzenia w inwestycji. he he he.
  • Re: zapraszam po 4 gr Autor: ~Omka [81.190.230.*]
    Co do zwały to faktycznie... jest to irytujące... czekanie też jest irytujące ale proponuję zerknąć na wskaźnik AD... napięty jak baranie jaja i pnie się wyżej... akumulacja jset na bardzo wysokim poziomie, stąd wiara w lepsze jutro :)
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.