Cicho bo długi weekend był i normalni ludzie wypoczywają :) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. W weekend odliczanie straciło sens bo komunikat CZT wyjaśnia wszystko. Nie przypuszczałem, że transakcja dojdzie do skutku ale tak jak pisałem - jeśli fund kupuje coś takiego jak Małpka za 362 bańki (nawet na raty, nawet za akcje po 3,1) to musi mieć poważne powody. Niczego dobrego to nie wróży. Dzisiejszy kurs to potwierdza. Śmieszą mnie te teksty o manipulacji kursem. Gdyba akcja CZT była warta 5 pln to przy tak małym FF tyle by kosztowała.
Licznik...Ogarnij się...Jeżeli nie widisz manipulacji kursem, to daj se na luz i zamilknij.... Z kursem robią co chcą i obrzydzają giełdę...Czemu ta blokada kursu..Nie chcą drożej sprzedać? Nie! Oni chcą zniechęcić na maxa...A ty im w tym pomagasz...
Jak czytam takich mędrców jak ty to nie wiem, mam płakać czy się śmiać? Uważasz, że akcje CZT mają sztucznie zaniżoną cenę? TO KUPUJ ! NA CO MĘDRCU CZEKASZ ?!?!
2 pytania do licznika.... Po co tak się udziela, jak tu wszystko na niby [sprzedaż za tak dużą kase , bo aż 362mln Małpkę..] Ciągle jest blokada wzrostu kursu , poprzez wstawiania "klocka" i to na niskich poziomach. Nie chce sprzedać drożej?] Ale licznik jest i już ! A co? Taki ma gest...
Odp.1 Udzielam się bo taki mam kaprys. Odp. 2 Skoro ktoś sprzedaje (twoim zdaniem manipuluje) tanio akcje to czemu wy wszyscy pajace, którzy uważacie że realna wartość tych akcji jest dwa trzy razy większa nie kupujecie tych papierów? Przecież to okazja !!! buahahaha Dziś obrót 23k więc na co czekasz? Podbijaj kurs na 5 zyli ! Nie ty czekasz na frajerów, którzy podbiją kurs żeby im wtedy załadować swój pakiecik :)