Podobna sytuacja na 20/23gr zbieranko a potem wystrzał na dużych obrotach do ponad 35gr, jak sadzicie możliwa powtórka z moich obserwacji na to wyglada
Witam wszystkich na pokładzie. To moja pierwsza inwestycja i pierwszy wpis na forum . Założyłem stratę do 20% a tu niespodzianka . Do jakiej ceny uważacie że może się kurs osunąć ? Pakiecik już posiadam . Życzę wszystkim udanych lotów .
Dnia 2015-04-22 o godz. 15:11 legenda napisał(a): > Witam wszystkich na pokładzie. > To moja pierwsza inwestycja i pierwszy wpis na forum . > Założyłem stratę do 20% a tu niespodzianka . > Do jakiej ceny uważacie że może się kurs osunąć ? > Pakiecik już posiadam . > Życzę wszystkim udanych lotów . >
Ledwo kupiłeś i już pragniesz żeby kurs szedł w dol
No nie , ale może dokupić warto .Dlatego tak spytałem ile można wtopić spółka na małym ff i wygląda mi to dość fajnie i na wykresie chyba dość bezpiecznie http://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/GPPI mam małe doświadczenie może wykres to jakaś ściema ale nic innego nie znalazłem pozdrawiam
Hm Tomi dzięki za radę , wezmę pod uwagę , poczekam jeszcze troszkę , może warto sprzedać a jutro kupić to nie piekarnia jak na pierwszy dzień zabawy to mi się to podoba , Straszna zaraza ta Giełda heheheh.
Jeszcze raz dzięki Tomi trochę dobrałem ale widzę że gorzej kupić tanio jak sprzedać z niewielkim zarobkiem dokupiłem ale bardzo malutko zobaczy się czy warto