Dnia 2015-04-24 o godz. 19:08 ~mixer napisał(a): > Certus story again?
oj tam od razu certus :)) + 2000% to się nie spodziewam ale ciekawie może być i to bardzo guma napięta, groszo-zyebów brak, akcje tam gdzie mają być, więc czas kończyć ten cyrk, brakuje już tylko jednego puzzla do układanki
najważniejsze jest to, że kundle dużo szczekające ale mało kupujące poszły sobie precz już raczej na zawsze widać że popyt przejął kontrolę i przesuwa się coraz wyżej, a to jest gwarancja że pokraki dt nie odkupią tego czym grali w okolicach 25 gr, sprzyja też temu spokojne zachowanie kursu, powoli do góry, żeby kundle nie mogły pogrywać to była niestety zaraza która toczyła kurs ARI ale na bank poszli już gdzie indziej z tymi swoimi ochłapami i tam się wymądrzają, piszą o spekułach, at, odpałach itp, oczywiście pod innymi nickami, oczywiście mają też ruchome IP kilka razy zadawałem śmieciowi michałkowi dlaczego skoro jest taki mądry i ma tak dużo do powiedzenia, nigdy przenigdy nie założył wątku? dlaczego? jak myślicie? zresztą nie ważne, ten śmieć już tu nie wróci.
ja wiem że akcja - dotacja ruszyła i kręci się już pełną parą, okres posuchy spółka ma za sobą i w wycenie fundamentalnej ma duże pole do wzrostów (osobiście liczę na wyjście z groszówek w tym, najpóźniej w przyszłym roku)
popyt nieśmiało przesuwa się coraz wyżej ale jest 'mały' problem, nie ma komu sprzedawać :) ostatnio oceniałem realny ff na ok.1 mln akcji ale może być znacznie, znacznie mniej !!!!! tymczasem trup cwpe jak szybko rośnie tak samo szybko spadnie na szczęście na ARI jest spokój i powoli do celu
Najciekawsze jest, to że podaży praktycznie nie ma i to przed raportem za IQ2015. Nie ma szans na dobry wynik kwartalny, bo dotacje jeszcze nie ruszyły, a jednak większej podaży brak. W zrost przychodów i lepsze wyniki to melodia przyszłości - najwcześniej III lub IV kwartał. Ciekawe jaka będzie reakcja po raporcie tzw. fundamentalistów bazujących na AF.