Przed zawiasem brali w takich cenach duzo akcji i na pewno nie po to by sprzedac po 1 zl... Bedziecie kupowac jak ruszy po 1,80 zamiast teraz po 80 gr...
Ale tu nikomu jak widać nie zależy na podciągnięciu kursu, a zawsze znajdą się chętni do sprzedaży ze stratą. Tak jest było i będzie :-) Zatem ja spokojnie czekam dalej na 50 groszy i za cały kapitał (8 zł) kupię akcji ;-) Może już dziś będzie "piątka z przodu" ;-) Pozdrawiam
Jaki tutaj jest obrót ??? Ci co brali powyżej 2 zł na pewno nie wywala ze stratą. Żadnego infa ze spółki. Cisza !!! Ciekawe co dalej będą robić. Trzeba czekać cierpliwie i tyle. Tutaj jeszcze będzie powyżej 3 zł za papier. Zobaczycie !!!!!!!!!!!!
To prawda , takie barany poszywają się pod gościa, który nawiasem pisząc poprzez swojego bloga przyczynił się do uratowania notowań spółki. Ale o tym nie wiedzą właśnie takie osoby.!!!!!!!!!!!
prawdziwy graham czeka na swoje ok 10-20zl cierliwie nawet i drugi rok jak bedzie trzeba to sobie poczekam mam czas, zobaczycie ze sie bedzie tu duzo dzialo jeszcze w tym roku i z cena rowniez. Pozdrawiam
prawdziwy Grahamie , kiedy info o Twoim przekroczeniu progu 5%? skoro taka okazja cenowa to czemu nie dobierasz? przecież masz 40 k nie dużo Ci brakuje do przekroczenia progu
Wiem Graham ze masz troche akcji Colomedics. Tam jest na forum sporo ludzi ktorzy narzekają Napisz na bankierze co ty uważasz bo ta spółka moze dać w tym roku najwiecej zarobić na nc
Dnia 2015-05-29 o godz. 12:50 ~Luźna_dygresja napisał(a): > Coś mi się zdaje, ze jest plan aby potrzymać kurs dłużej ponizę złotówki. A dlaczego tak ? Odpowiedz nasuwa się tylko jedna i dotyczy emisji. ;-)
Załóżmy hipotetycznie. Emisja w cenie 2 zł, akcje w cenie 3 zł - i opinie "daliście sobie taniej ! Oszukaliście akcjonariuszy ! ;-) I druga opcja emisja w ceni 2 zł akcje w cenie poniżej 1 zł. Hura optymizm jak jest zajedwabiscie ! Kupują po 2 zł ! I tyle w temacie reszty się domysl... Oczywiście to tylko hipotetyczna sytuacja ;-)
Dnia 2015-05-29 o godz. 13:24 ~Luźna_dygresja napisał(a): > Załóżmy hipotetycznie. Emisja w cenie 2 zł, akcje w cenie 3 zł - i opinie "daliście sobie taniej ! Oszukaliście akcjonariuszy ! ;-) I druga opcja emisja w ceni 2 zł akcje w cenie poniżej 1 zł. Hura optymizm jak jest zajedwabiscie ! Kupują po 2 zł ! I tyle w temacie reszty się domysl... Oczywiście to tylko hipotetyczna sytuacja ;-)
Nowe akcje beda mialy forme dokumentu...trzeba odzielnej uchwaly o dematerializacji o dopuszczeniu i wprowadzeniu do obrotu....ten proces troche potrwa... w tym roku na pewno nie trafią na rynek jeżeli kiedykolwiek....
Dziwnie sie kurs zachowuje...moze faktycznie emisja bedzie po 50gr...jzk tylko pojawia sie popyt od razu podaz zrzuca na lewo...
Nie bardzo rozumiem , jaki popyt ??? ,tych parę sztuk . Do zł stoi 7,5 tyś. Jakby był grubas to by to zdmuchnął w sekundzie. Na razie trzeba czekać do walnego i tyle.!!!
Dnia 2015-05-29 o godz. 14:11 ~baca napisał(a): > Nie bardzo rozumiem , jaki popyt ??? ,tych parę sztuk . Do zł stoi 7,5 tyś. Jakby był grubas to by to zdmuchnął w sekundzie. Na razie trzeba czekać do walnego i tyle.!!!
no wczoraj sie pojawiał .... poza tym kto wrzuca te 100, 200 300 akcji ciagle...to jest chore
schemat przerabiany na innych spółkach, emisja idzie do matyjasa , nie będzie wcale opłacona a matyjas będzie miał darmowe akcje którymi będzie sypał bez opamiętania, spółka zarejestrowana na cyprze czy w stanach, czyli będzie mógł walić w rynek bez żadnych konsekwencji, kolejny wałek tego człowieka, najpierw PMI, teraz formuła
Ale to chyba nie pisze prawdziwy graham ??? Czyżby tak zdebilał ??? Nie chce mi się w to wierzyć. Czy po to P.Cagara wyciągnął spółkę do notowań, by teraz rozdawać papier Matjasowi. Śmieszne . Prawda ??????
tu prawdziwy Graham ktory wciaz czeka na swoje 10zl chocby i drugi rok jak bedzie trzeba mam czas i wiem ze bedzie jeszcze wysoko, lecz malo kto wytrzyma, bo trzeba jeszcze troche cierpliwosci ale wzrosnie napewno(mysle ze jeszcze w tym roku odpala tu rakiete) pozdrawiam :)