tak a naganiales na gorne widły ze bedzie po poludniu odcinka wątpie bys oddal po 30 trzymasz te po 30 a na kupno po 23 nie bylo juz kaski pozdrowienia
Dnia 2015-04-18 o godz. 09:44 ~xcb napisał(a): > tak a naganiales na gorne widły ze bedzie po poludniu odcinka wątpie bys oddal po 30 trzymasz te po 30 a na kupno po 23 nie bylo juz kaski pozdrowienia
Pokaz w którym miejscu naganiałem na górne widły
Podaż to podpucha dla niecierpliwych dokładają na S i zaraz panikarze sprzedają z lewej ,chyba to masz namyśl,i ja tylko to napisałem bo zazwyczaj tak jest gora lub dol ,ale kazdy kto gra na gieldzie sam decyduje a nie sugeruje sie tymi bzdurami co sa wypisywane na forum
no wlasnie naganiales bylo wyrażnie napisane między wierszami zostales z kwitem i teraz bedziesz beczal caly weken aw poniedzialek po 22 oddasz a jak nie to po 20 godzine po otwarciu
Dnia 2015-04-18 o godz. 10:49 ~xcb napisał(a): > no wlasnie naganiales bylo wyrażnie napisane między wierszami zostales z kwitem i teraz bedziesz beczal caly weken aw poniedzialek po 22 oddasz a jak nie to po 20 godzine po otwarciu
Czarne jest czarne biale jes biale tak powiedzial twoj idol JK z toba ta sama polemika sekta nieuleczalna
widac nie którzy biznesy kreca. oddaja po 22, 23, 24 a pewnie brali po 30x . eh , biznesmeny. tu tygodniami, potrafi nic sie dziac.to nie spadnie na 1 gr, bo dobra, produkujaca spółka. raporty systematyczne. nie ma co sie bac.