I nie odbiło dalej szuka dna. Kurdę w ogóle jak komuś się opłaca walić po 50 sztuk i zbijać kurs kto tak celowo gra. drogi zarządzie bierz to z powrotem za 14,5;/
Dnia 2015-04-22 o godz. 18:56 ~viola napisał(a): > Wiara umiera ostatnia
Nie ruszy . Wyniki spadają . Zyski, obrót, backlog, jedyne co rośnie to poziom zdłużenia. Ostatnie wyniki podkoloryzowane, nie widać rezerw na kary w projektach o których juz nawet prasa pisze . Co z tymi o których nie pisze? Akcja spada i spadać bedzie. Strategia miała byc na wiosnę , teraz słyszymy o jesieni . W mojej ocenie brak wizji obecnego Prezesa na to co dalej . Zalecam natychmiastową zmianę CEO bo wizja bankructwa na jesieni jest coraz bardziej realna.
slabiutkie te Sygnity na tle rynku bardzo slabo ostatnio, a w sumie spolka w dobrej kondycji, kupowanie w ostatnich 5 latach miedzy 12-13 zl dawalo niezle zarobic ja dzis troche kupilem co bedzie czas pokaze ...
Dnia 2015-04-28 o godz. 18:35 ~adamus napisał(a): > slabiutkie te Sygnity na tle rynku bardzo slabo ostatnio, a w sumie spolka w dobrej kondycji, kupowanie w ostatnich 5 latach miedzy 12-13 zl dawalo niezle zarobic ja dzis troche kupilem co bedzie czas pokaze ...
Spada i spadać będzie dopóki RN nie podejmie skutecznych działań wymiany obecnego Prezesa na skutecznego Managera z doświadczeniem w IT i relacjami u klientów . Sama znajomość akcjonariuszy nie wystarczy.......