Echo,niezle umoczyles skoro po nocy malujesz i wypisujesz takie bzdury. Gdybyś miał choć minimum wiedzy o AT to przynajmniej trochę mądrzej byś naganiał. Ten obrazek niby ma odzwierciedlać kurs BIM-a? Buahahahaha. Prawda wygląda tak,że będzie testowane wsparcie na 27,bo 29 na pewno nie wytrzyma co doskonale widać po wczorajszej sesji. Po spadku o 20% kurs nie ma nawet siły by odreagować co definitywnie oznacza dalszy spadek. Znaczące wychłodzenie wskazników zapewni poziom 23-24, Próby wybicia z obecnych poziomów są niemożliwe. Widzicie wszystko po za tym,drobnym szczegółem.
Dnia 2015-04-16 o godz. 06:08 ~analityk napisał(a): > Echo,niezle umoczyles skoro po nocy malujesz i wypisujesz takie bzdury. Gdybyś miał choć minimum wiedzy o AT to przynajmniej trochę mądrzej byś naganiał. Ten obrazek niby ma odzwierciedlać kurs BIM-a? Buahahahaha. Prawda wygląda tak,że będzie testowane wsparcie na 27,bo 29 na pewno nie wytrzyma co doskonale widać po wczorajszej sesji. Po spadku o 20% kurs nie ma nawet siły by odreagować co definitywnie oznacza dalszy spadek. Znaczące wychłodzenie wskazników zapewni poziom 23-24, Próby wybicia z obecnych poziomów są niemożliwe. Widzicie wszystko po za tym,drobnym szczegółem.
analityk i z tym moge sie zgodzic ze tak moze byc tylko ja widze 24-25 powrot ewentualnie po wybiciu 27 wsparcia powrot do poziomow wybicia czyli 24-25 z tych poziomow wybilo ale zobaczymy pozdr
Na razie trzyma wsparcie 0,28/0,29 więc nie rozumiem po co siejecie ferment :).. W lipcu przyjdzcie i wtedy zobaczycie, że to nagananie żeby kupić 3 grosze taniej nie miało sensu.. Pozdrawiam
Dnia 2015-04-16 o godz. 07:27 ~roberto napisał(a): > Na razie trzyma wsparcie 0,28/0,29 więc nie rozumiem po co siejecie ferment :).. W lipcu przyjdzcie i wtedy zobaczycie, że to nagananie żeby kupić 3 grosze taniej nie miało sensu.. Pozdrawiam
Dnia 2015-04-16 o godz. 07:27 ~roberto napisał(a): > Na razie trzyma wsparcie 0,28/0,29 więc nie rozumiem po co siejecie ferment :).. W lipcu przyjdzcie i wtedy zobaczycie, że to nagananie żeby kupić 3 grosze taniej nie miało sensu.. Pozdrawiam
roberto do lipca jeszcze kupe czasu,wiec wszystko tu moze sie zdarzyc,a nie 3gr tylko od szczytu 37 juz 9gr wczoraj:))))pozdr
Z ciebie , to analityk jak z koziej dupy traba, najpierw piszesz korekta na 0,31, a było 0,28, ja piszę ,ze jest wsparcie na 0,27 ale czy musi być zaliczone , chyba rozumie się ,że nie. Jest podwójne dno i tak jak na rysunku, chyba że słoiki masz na nosie i też tego nie widzisz.
A co do pory dnia ,to marek nocny ze mnie jak wielu, dobrze że o 3 nad ranem nie piszę:) Wtopy też nie zaliczyłem na tym walorze niestety:)