Dnia 2015-04-15 o godz. 19:29 ~ruslan napisał(a): > przekroczy 1zl :D - w dol ma sie rozumieć > > spolka do likwidacji jak same crm powiedzialo :) > > SMIECI Z NC POJAWIAJA SIE I ZNIKAJA JAK KAMFORA > > pandora zbieraj dalej - akcji tu bedzie jak grzybow(czytaj muchomorow) po deszczu >
dobrze Syberyjski Niedźwiadku, pozbieram, już mam koszyczek i czerwony kapturek, pójdę na muchomory
tyle że deszcz dzisiaj nie padał....
albo ktoś zasiedział się u psychoterapeuty albo ktoś chłopczyka w krótkich spodenkach wytargał za uszy
szukam przepisów na humus z cieciorki i tak sobie myślę, może trzeba trochę pomóc i podpowiedzieć jakiś pomysł wyjścia z sytuacji, bo obrana droga idzie donikąd
Hej Pandora pod korek to znaczy do pełna tak ja paliwo tankujesz w samochodzie. Widać nie jesteś kierowcą hehe.Także akcji mam do pełna i juz nie kupuję.Czy teraz wszystko zrozumiałaś ? Pozdrawiam
Dnia 2015-04-15 o godz. 21:46 ~zibivip napisał(a): > Hej Pandora pod korek to znaczy do pełna tak ja paliwo tankujesz w samochodzie. Widać nie jesteś kierowcą hehe.Także akcji mam do pełna i juz nie kupuję.Czy teraz wszystko zrozumiałaś ? Pozdrawiam
zivivip wielkie dzięki, korek to mi się kojarzy z codziennym dojazdem do pracy przez wisłę z jednym mostem mniej
ja już ustaliłam sobie warunki kredytu i jeśli Orphee spadnie do złotówki, to kupię na kredyt nawet przy najgorszym scenariuszu zdjęcia jej z giełdy nie stracę, no to ja kupuję więcej niż pod korek
ciekawe czy dzisiejszy dzień to zapowiedź marazmu do następnego info, czy jakaś cisza przed burzą
zastanawiałam się czemu KNF nie wydaje żadnej decyzji odnośnie przejścia Orphee na GPW, może utrzymywanej niskiej ceny akcji ma na celu uniemożliwienie wejścia na rynek regulowany
ciekawe czy kiedykolwiek KNF wypowie się na temat spółki, chociażby na wnioski składane przez Tuorów