Dnia 2015-04-15 o godz. 10:25 ~zbyszek napisał(a): > Nie czujecie się oszukani przez tą lilkę? Nieźle Was nabierała, żeby wyskoczyć, było mnie słuchać.
kazdy ma swoj rozum zbychu,ja sprzedalem czesc 35-37 teraz powoli odbieram 28, 26 czekam i 25 tomciu syp cwaniaki
No to gruby z ciebie gracz jak oddawales po 36,37 Tam wielkosci transakcji powalaly.. Czlowieku napisz ile masz akcji bo sie tu udzielasz a byc moze nie masz nawet 100k akcji
Dnia 2015-04-15 o godz. 10:39 ~Ajki napisał(a): > No to gruby z ciebie gracz jak oddawales po 36,37 > Tam wielkosci transakcji powalaly.. Czlowieku napisz ile masz akcji bo sie tu udzielasz a byc moze nie masz nawet 100k akcji
no ty sie tu nie udzielasz pierwszy raz cie tu widze tam leszczu sprzedalem ponad 70tys szt reszte pakiet po 15k trzymam tyle w temacie
70k sprzedales w tych okolicach .. Szanujmy sie i piszmy prawde. Naprawde zenujace wpisy sie tu czyta ale to ze 36.37 mozna bylo sprzedac tyle akcji to podziwiam za fantazje. Ciagle piszemy o rynku realnym czy piszesz o jakiejs wirtualnej grze??
Dnia 2015-04-15 o godz. 11:00 ~Ajki napisał(a): > 70k sprzedales w tych okolicach .. Szanujmy sie i piszmy prawde. Naprawde zenujace wpisy sie tu czyta ale to ze 36.37 mozna bylo sprzedac tyle akcji to podziwiam za fantazje. Ciagle piszemy o rynku realnym czy piszesz o jakiejs wirtualnej grze??
tak 70tys 36-37 nie musisz czytac mnie jak sie nie podoba sprawdz arkusz
Wlasnie sprawdzilem. Faktycznie tyle akcji zeszlo w tych cenach ... Ale nie na jednej sesji i byly to rozne zlecenia!!!,, Wiec niemozliwe ze tylko ty sprzedales akcje i poza toba nikt sie nie trafil, W takie cuda nie wierze.. Mysle ze twoj budzet to max 50k z czego bio masz moze 30tys szt.. a reszta to wyobraznia.. Wogole postuluje zeby kazdy post zaczynac od podania ilosci papiera jaki sie posiada zeby bylo jasne czy rozmawiamy z golodupcem czy konkretnym inwestorem bo opinie grajkow detalicznych nie maja wielkiego znaczenia
Dnia 2015-04-15 o godz. 11:17 ~Ajki napisał(a): > Wlasnie sprawdzilem. Faktycznie tyle akcji zeszlo w tych cenach ... Ale nie na jednej sesji i byly to rozne zlecenia!!!,, Wiec niemozliwe ze tylko ty sprzedales akcje i poza toba nikt sie nie trafil, W takie cuda nie wierze.. Mysle ze twoj budzet to max 50k z czego bio masz moze 30tys szt.. a reszta to wyobraznia.. Wogole postuluje zeby kazdy post zaczynac od podania ilosci papiera jaki sie posiada zeby bylo jasne czy rozmawiamy z golodupcem czy konkretnym inwestorem bo opinie grajkow detalicznych nie maja wielkiego znaczenia
nie bede ci sie tlumaczyl ile mam akcji,zlecenie stale staly na 36,37 i tyle poszlo a ty chyba nowy jakis jestes bo wczesniej tu cie nie widzialem
Wspólczuję wszystkim tym, którzy nie mieli odwagi zapakować się po pachy po 15gr, tylko teraz dopiero zauważyli spółkę i malują cynamonowe pejzaże w gaciach, gdy tylko kurs spada o kilka groszy. To musi byc naprawde stresujące, współczuję.
Tomeczek czeka na 20gr, ja czekam na 10gr. Zbyszek, obiecaj że bedziesz jeszcze na tym forum, gdy po korekcie kurs znowu strzeli w górę. Obiecaj! Wtedy podsumujemy, kto kogo oszukał bo ja "oszukiwałam" na tym forum już przy 15gr, a ty oszukujesz dopiero od 30gr, więc naprawde budzisz we mnie matczyne politowanie.
Pozdrawiam wszystkich zestresowanych. Zwłaszcza tych na cynamonowo.