egon od kilku lat, tak kilku lat miauczy i marudzi, że za tanio bo jest mała dziewczynka i zamiast sprzedać, puścić w zapomnienie to jak paru innych zaklina kurs. Inni dokupują i się z innych śmieją. Giełda to inwestycja nie na rok czy dwa tylko lata. Tyle w temacie
Szewczyka wywali więc pewnie teraz pozbywa się akcji. Obroty są większe, ale jakoś kiepsko to wygląda. Mam wrażenie, że przerzucają między sobą, a inwestorzy z zewnątrz nie są zainteresowani. Wygląda to tak jakby chcieli, jak najmniejszym kosztem, zbudować trend wzrostowy mając nadzieję, że wtedy inni przyłączą się do zakupów.
zaczęli skupować bo boją się przejęcia - akcje są śmiesznie tanie, co będzie jak za miesiąc przyjdzie gość i powie mam 25% teraz ja jestem prezes, a panom dziękuję- tym bardziej że moja żona ma kolejne 15%. To może stać się każdego dnia tym bardziej że cały zarząd ma ok 40%
nikt się nie boi przejęcia. razem mają 40% więc nie sądzę aby komuś udało się skupić więcej tym bardziej, że od kilku lat nie było ruchu na tych akcjach. co do tego za kim byłby erg to wystarczy sobie odpowiedzieć czyi ludzie rządzą ergiem