• Biomax w trakcie korekty Autor: ~echo [87.205.220.*]
    Wg Analizy Technicznej pokonując cenę 0,27 kurs Biomaxa pokonał półtoraroczny trend spadkowy. Po wybiciu ,a tym samym pokonaniu tak ważnego zazwyczaj następuje korekta i obecnie jej świadkami jesteśmy.
    To co było oporem jest teraz wsparciem ,więc w tych okolicach powinien pojawić się ogromny popyt.
    Wspomnę też ,że jesteśmy w trakcie formacji W z zasięgiem ok 0,60 zł, dalej narazie nie sięgam w spekulowaniu kursem :)
    Obroty wzrosły tzn ,że cena dla niektórych inwestorów stała się już atrakcyjna.
    Osobiście kieruję się wskaźnikiem MFI w interwale godzinowym ,który rzadko się myli, a ten daje impuls do kupna .

Oczywiście jeśli pojawiłoby się niespodziewanie info to wykres może wyglądać zupełnie inaczej :)

Pozdr.
  • Re: Biomax w trakcie korekty Autor: ~echo [87.205.220.*]
    Mała poprawka , miało być " Po wybiciu ,a tym samym pokonaniu tak ważnego oporu, zazwyczaj następuje korekta i obecnie jej świadkami jesteśmy."
  • Re: Biomax w trakcie korekty Autor: ~investorka [164.126.229.*]
    Jeszcze 2do 3 dni korekty i jazda na gorke
  • Re: Biomax w trakcie korekty Autor: ~Ktoś_Jorg [89.75.102.*]
    Dobra analiza, jednak uważam że 30 gr zostanie obronione. Trzymajmy się tej perły Panowie i Panie. :)
  • Re: Biomax w trakcie korekty Autor: ~lilka [109.243.85.*]
    Echo, jaki kwiecisty wpis!
    Zabrzmiałeś tak profesjonalnie, że aż mi łzy uznania poszły :D
    Brawo!
    Śliczna analiza.
    Takiego wpisu nie śmiem podważać, ale dodam skromnie, że już przy poziomie 15-16gr widać było ewidentnie po wykresie i akumulacji, że to nie będzie papier na raz i na glinianych nóżkach, tylko walor solidnie zbrojony, w który dość bezpiecznie można wejść grubym kapitałem (oczywiście pisząc "bezpiecznie" mam cały czas na uwadze, że to jest giełda a nie lokata, i w dodatku jeszcze ananasowy NC).
    Zatem czekamy na koniec korekty.
    Dziękuję.

• Re: Biomax w trakcie korekty Autor: ~zbyszek [83.8.24.*]
    To tak dla porównania powyższych ocen, opinia wczorajszej sesji. Kurs po poprzednim zamknięciu 0,34, otworzył się na 0,33, ciekawe były zachowania akcjonariuszy w całym dniu, próby na podwyższenie kursu. Przy wyższym wolumenie wskazywałoby to na gwałtowniejszy spadek, a wolumen był wyższy, sporo. Dodam, że nie mam już akcji, więc nie jestem stronniczy.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.