no jak takich zawodnikow bedziemy tu mieli to trzeba bedzie jeszcze paletami i paleciakami handlowac na boku :) lol
obrocili 1.5mln sztuk, przydalaby sie powtorka tego samego ze dwa razy jeszcze przez najblizszy tydzien zebysmy wyjechali tak na 25-35gr na poteznym obrocie, chyba sie ktos wzial za spolke bo badal ile stoi do 20gr wiec wiadomo przynajmniej do jakiej wartosci beda zbierac
jak zwykle osrajtusy rzucaly akcjami w panice - bo jak mozna nazwac tego osrajtusa co wyrzucil ok 130k akcji po 13gr w panice bo zrobil drache i bal sie ze zaraz bedzie 12gr, drugi po nim poprawil 100k akcji a tu wyzbieral ktos leszczy i zamknal po 14gr
beda wybierac akcje teraz do gory do 16gr, potem cisnienie znowu i dzida w gore
trzeba bedzie im pomoc przebijac sie na nowe wyzsze poziomy tak jak tu pisali dzisiaj
Po przeanalizowaniu wszedłem dzisiaj w waszą spółkę. Przeczytałem posty i śmiech mnie ogarnia. Wy chyba nie potraficie czytać raportów i oczywiście tego co w internecie można znaleźć. Przed walnym będzie faktyczna jazda bo do zarządu ktoś ma ochotę dokooptować i potrzebne mu są głosy. A jak przed walnym można uzyskać głosy???? Tylko kupując akcje. To po pierwsze. Druga informacja to szykujący sie kontrakcik dość obfity.Trzecia sprawa to co lubię najbardziej dywidenda. Ta ostatnia wypłacona będzie jako premia ludziom w firmie. Zgodzę się że będzie 0,23 przeanalizujcie wykres z ubiegłych lat. Pozdrawiam i polecam ENDI
ale u niektorych to nawet rzezbienie nie wychodzi proponuje dolozyc pare dziesiat kilo na S po 14 to moze po 13 cos tam dostaniecie (to do sternika na papierze)
ja swojego po 13 nie oddam chce tak 17-18 moze byc i za miesiac
ZGADZA SIE tez ze XPL bedzie zap.... do gory z kursem bo biznes sie rozrasta a jak dobrze teraz okres wykorzysta to w hossie bedziemy krolami NC z kursem rosnacym z 50 razy wyzej od dzisiejszej ceny :)
Wykres mowi sam za siebie i az prosi sie o wybicie na mega obrocie, cisnienie bedzie roslo kto jeszcze zdazy przed wystrzalem ale jak zaczna zbierac to beda tu pakiety po 100 tys sztuk fruwaly ze hola hola espaniola:
http://stooq.com/q/?s=xpl&c=5y&t=c&a=lg&b=0
Podazy tez nie ma za wiele do tej granicy 20gr bo potem jest dziura miedzy 18 a 36gr wiec bedzie DZIDA