no ale na GANCIE było można zarobić kto zaryzykował nawet po 70% sam tak zrobiłem :) !! [ tylko ze to była mała kwota :( ] a na Mewie wydupczą wszystkich z papierka a później będą się bawić !!!
Jeśli jest tu jeszcze ktoś, kogo to dziwi, to ja się szczerze dziwię temu komuś :) Spółka od roku czasu pokazuje, że ma gdzieś akcjonariuszy a akcjonariusze czekają na odpał w kosmos...
Taka sytu -acja: Mewa nie publikuje raportu na czas. Notowania zostają zawieszone do momentu przeslania raportu. Mewa jednak nie publikuje raportu aż do końca 5 alertu. Zawieszenie notowań zostaje przedlużone z tytułu wejścia spółki na 6 alert bez scalenia akcji. A potem to już sami wiecie.....
Nie mówię, że tak będzie ale niech mi ktoś zarzuci, że to jest zupełnie absurdalny scenariusz. Proszę bardzo.
A ja nie rozumiem, dlaczego spółka w agonii pogrąża się jeszcze bardziej, nie publikując na czas raportu finansowego? Regulamin KNF jest jasny: nie ma raportu - jest zawieszenie. Pytanie jest: dlaczego nie ma raportu? Czyżby to działanie celowe Mewy i raportu już w ogóle nie ujrzymy nigdy?
No to się zaczęło... http://www.attrader.pl/pl/akcje/MEWA/komunikat/ESPI/zawiadomienie-o-zmianie-udzialu-w-ogolnej-liczbie-glosow-w-spolce-mewa-sa,20150509_222811_0000036549
Dnia 2015-05-09 o godz. 23:01 ~Kałużyna napisał(a): > No to się zaczęło... > http://www.attrader.pl/pl/akcje/MEWA/komunikat/ESPI/zawiadomienie-o-zmianie-udzialu-w-ogolnej-liczbie-glosow-w-spolce-mewa-sa,20150509_222811_0000036549
http://www.attrader.pl/pl/akcje/MEWA/komunikat/ESPI/zawiadomienie-o-zmianie-udzialu-w-ogolnej-liczbie-glosow-w-spolce-mewa-sa,20150509_225546_0000036550 Pytanie czy czasami nie po 0,01 zł.
Hmm, to teraz jeżeli Mewa nie zrobi scalenia, to od lipca nie będzie notowana, bo to juz bedzie 6 alert ?? Dobrze licze i kapuje ?? Zawieszą ją na 3 miechy i w zależności od tego co zrobi zarząd wróci do notowań bądz nie ??
Dobrze piszesz. Na razie Mewa będzie wisieć aż nie poda raportu. W lipcu będzie wisieć nadal ale już z tytulu wejścia na 6 alert. Jeśli zarząd nadal będzie miał w d... akcjonariuszy, to po 3 miesiącach wypad z giełdy.
hm...to teraz, po co Ta kobieta obejmowała te akcje, nawet gdyby to była cena 0,01 zł. Taką ilość będzie jej ciężko wyrzucić aby coś zarobić... Jakieś pomysły ??
ja już od półtora roku pisałem, że jeszcze nic straconego, to naganiacze, którzy chcieli kupić od leszczy za darmo, wypisywali głupoty o rychłym końcu itd...... Teraz zobaczymy, kto miał rację.
jest połączona ze Zbigniewem a wiec i z Citi tylko kompletnie nie wiem kim jest i co ze sobą prezentuje. Z treści Twojej wypowiedzi wnioskuję , że wiesz więcej jeśli tak możesz powiedzieć kim ona jest i co potencjalnie może oznaczać jej pojawienie się tu.
wiem tyle ile informacji znalazłem w necie. natomiast z samego faktu, że jeśli inwestor kupuje akcje spółki to nie w celu, aby zaraz popłynąć z upadłością. dlatego chciałem wiedzieć co to za akcjonariusz?
I tutaj jest cała prawda ,akcjonariusze nie ,kasa tak , tylko temat byłby dawno zamknięty ,tyle w temacie ,wolało nie mieć nic bo miso się obraza jakże tak można ,misia obrazić no przecie to miso nie śmiertelny je jak Bog z lepszej gliny lepsze wszystko ,tylko gdyby miso wiedział ze wszystkim zaszkodził i nic na tym nie zarobił a taka prawda ,a wystarczyło po ludzku i tematu by nie było
Oczywiscie ze zobaczymy kto mial racje. W koncu spolka juz nawet nie podaje raportu na czas i jest zawieszona, a lada chwila szósty alert. Żebys potem nie mial do nikogo pretensji, ze akcjami Mewy mozna tapetowac dowolne obiekty budowlane. Brakuje nam tu jeszcze tylko Froma i jego odpałów na 15 i 20 gr.
ale po co straszysz człowieku, jak i tak obrót zawieszony więc i tak nawet gdybys nastraszył jakichś leszczy to i tak ci nie oddadzą bo się w tej chwili nie da. a poza tym, jaka to różnica stracic wszystka a oddac po 0,04 zł???????, przecież i tu nic i tam nic nie dostanie.
To nie ja strasze tylko zarzad tej spolki. Ponad rok czasu mial cie w d.... i ani slowa nie pisnal o scaleniu a ty myslisz ze nagle w ciagu 1,5 miesiaca sie scala? Zejdz na ziemie czlowieku, takie myslenie zyczeniowe zgubilo juz wielu ludzi na gieldzie. Bez scalenia spolka w lipcu zostaje zawieszona czy ci sie to podoba czy nie, bo taki jest regulamin gieldowy i tyle.
Podtrzymuję prognoze Froma: lada dzień odpal na 20 groszy. From pisal, ze 15 groszy bedzie juz w marcu ale nic to. W zamian bedzie 20 groszy w lipcu ;P