to jest fakt a nie AKWIZYCJA hehehehe kiedy ty zaczniesz używać głowy z jej przeznaczeniem? bo coraz bardziej przekonujesz ,że masz ją tylko po to ,zeby deszcz ci nie napadał do srodka
"(..) Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim. "
Nie powinno się chwalić dnia przed zachodem słońca , ale po cichu sądzę że jak się ładnie rozwinie dzisiaj ( czytaj : 39 pln) to przyszły tydzień może nowe szczyty w rym roku będziemy zdobywać :)
Chyba nie ja jeden uznałem, że to był ważny dzień dla przyszłości kursu, o czym pisałem wczoraj. Czas na złożenie ofiary całopalnej na cześć bogini Fortuny ;) Weekend pora zaczynać :D Pozdrawiam.
Spójrz na generg tam już z 10 razy zrobili dno na 19-20 gr. Mocna podstawa do wybicia. Tu mamy potrójne dno tak więc źle nie jest, jest z czego lecieć w górę.
A o czym tu pisać, jak się nic ciekawego nie dzieje. Chcą od nas odebrać resztki akcji stąd to ich duszenie. Nic poza tym. Trzeba spokojnie czekać. Nie my tu rozgrywamy.
Też tak myślę, że cierpliwi zostaną nagrodzeni. Ale zdrowia, to to kosztuje ;) nic nie robienie, a takie męczące... Może to myślenie życzeniowe, ale jestem dobrej myśli na koniec tego tygodnia.
Na poważnie, to myślałem, że uda się z tego zrobić "trójkę hossy lub przeczekanie"...wiele zależy od jutrzejszego zamknięcia. Pojutrze piątek, a piątki ostatnio są dobre;)
Sesję można uznać za udaną. Istnieje więcej za niż przeciw, przemawiających za kontynuowaniem wzrostu, na jutrzejszej sesji. Pozycja startowa jest nie zła ;) Ktoś sprawdził podaż do 42...ładnie z jego strony...wolę to, niż sprawdzanie popytu ;)
Prime wyjątkowo uczy pokory i cierpliwości .........
Zasięg jest duży, tym bardziej że wczorej poszły po 29,00 duże zlecenie , i to nie przypadkowe..... przypuszczam ze taka wymiana pakietów przed walnym.....