• drogi Szwejku Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Napisałeś tekst który mnie doprawdy wzruszył do łez. A jak mnie coś wzrusza, to nie mogę się powstrzymać i muszę ci podziękować.
    Twój tekst jest bardzo optymistyczny i kończy się takimi oto słowami

,,czyli po zatwierdzeniu układu strzała w gore na co najmniej 1 PLN!!!,,

Tak przyznaje ci rację szczała.........
  • Re: drogi Szwejku Autor: ~Roxer [185.28.248.*]
    Drogi Szanowny Profesorze Kamerdynera rzadko mi się to zdarza ale piszę aby podziękować.Po
    analizie jednego z Twoich wpisów że wszystko pójdzie w górę a MIT nie z ciężkim sercem sprzedałem
    tą perłę.Kupiłem Openfinanse iMilkiland .Wczoraj po zwyszce Milkilandu odrobiłem straty a nie były małe.
    Pewnie któregoś dnia MIT da zarobić lecz mnie skończyła się cierpliwość.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.Roxer
  • Re: drogi Szwejku Autor: ~1916 [46.186.1.*]
    ja ZAWSZE mam te spółki co rosną MINIMUM 20% !!!
  • Re: drogi Szwejku Autor: ~Szwejk [213.158.222.*]
    do kamerdynera, twoje stany emocjonale po moich wpisach nie interesują mnie, więc  mi nie pisz, ze cos cie rozbawiło, albo nie rozbawiło do lez, piszesz jak jakas baba, za niedługo napiszesz ze jest ci przykro czy cos tam, polecam na takie zwierzanie psychologa, albo księdza albo kogo tam chcesz, a nie forum MITa, nie interesują mnie tez twoje przepowiednie czy pseudo analizy itp.
    strzałka

ps. jak bedzie po zatwerdzeniu układu to się okaże
  • Re: drogi Szwejku Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Mój drogi Szwejku,
    Głupi byłeś (bo kupiłeś akcje MIT)
    Głupi jesteś (bo trzymałeś je do końca)
    Głupi znikniesz z tego forum ( bo wy znawcy inwestowania po przejściach zawsze umieracie)

Prędzej swojego psa nauczę analizy technicznej, niż ty pozbędziesz się zarozumialstwa.
    Twoja wiara, twoja nadzieja jest większa nawet od twojej ciemnoty.
  • Re: drogi Szwejku Autor: ~egon [89.229.213.*]
    RE 1 ZETA PO ZATWIERDZENIU SCALENIA 1 DO 10
  • No tak po scaleniu 10 do 1 1 zeta a potem z powrotem kurs leci na grosze Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    bo niby na jakiej podstawie ktokolwiek miałby to kupować i podbijać kurs ? Na podstawie ostatniego, ogromnego odpisu ?
    Przecież tu nie ma żadnych przesłanek do zainwestowania w te akcje pieniędzy.
    No, chyba, że kurs zleci na 1 grosz. Wtedy można testowo trochę wziąć, ale patrząc na to co tu się działo, to też nie ma co za dużo ryzykować.
  • Re: po scaleniu 10 do 1, 1 zeta a potem z powrotem kurs leci na grosze Autor: ~ziutek [178.62.106.*]
    gdzie te Twoje wzrosty Szwejku no gdzie ? po scaleniu padlina zaczela gnic i poszla na dno.
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.