Spokojnie. Tutaj jest duzy FF. Nie spodziewalbym sie duzych wzrostow przez pare sesji, ale warto zainwestowac. Kto wie, moze to drugi PILAB lub CLOUD lub 11BIT. Spolki, ktore moga zaoferowac swoj unikalny i globalny produkt.
Ja daje im z 6 miesiecy na pokazanie zyskow i nowych, oby duzych kontraktow. Biurokracje to my mamy wielka, zalana papierami !!!
XSYSTEM pomaga kontrolowac to powodz papierow i to cyfrowo !!!
Kto skupuje? No ja i koledzy, ktorzy rozumieja co czytaja w raportach. NC to jest taka gra. Spolka moze lezec przez pare lat i nic, ale jeden raport i juz jest 1000%. Wiem cos o tym :-)
Mamy juz obrot jak za caly 2014 r. To potwierdza moja teorie. XSYSTEM budzi sie, bo ma czym sie pochwalic. Nastepuje wymiana akcjonariatu.
I slusznie. Radze tez sobie troche poczytac. Zawsze mozna kupic jesli spolka ma potencjal. Jeden zarobi 1000%, inny 100% i tak wszyscy beda zadowoleni.
Zobaczymy. Tylko mnie zaskoczył poziom oferty obligacji-to tylko 1,2 mln. Za bardzo go wyeksponowali w komunikacie piszą 1200000 to troche nie powazne, ale... wcześniej uważam ze ruszy xplus i sytuacje finansowa ma bardzo stabilna.
ff jest taki, że można wejść poważniejsza kasą.Redukcja obligacji jednoznacznie pokazała zaufanie do spółki. Tylko kwestia czasu jak kurs wybije w kierunku 5 zł!