Mamy piątek 10 kwietnia 2015 Średnie rynkowe doszły w swoich wzrostach do bardzo mocnego oporu. Nie wydaje mi się, żeby siła jaką dysponuje rynek mogła ten opór pokonać z marszu. Już dziś powinny wystąpić pierwsze oznaki korekty, która to zapewne zacznie się na dobre w poniedziałek. Co to oznacza dla nas ? Dla nas posiadaczy akcji GTC oznacza to dobrą okazję do dopełnienia. Nie tylko wspominałem tu, ale opisałem wyraźnie pewien aspekt analizy VSA jakim jest shakeaut, który wystąpił na naszym wykresie podczas tworzenia luki startu. Ponieważ w czasie jego, że tak powiem wyciąganie w górę jeszcze sporo podaży było, więc teraz obszar ten powinien zostać ponownie testowany i zapewne tak właśnie się stanie. Co zrobicie z tą wiedzą, którą wam właśnie przekazałem, to już wasza sprawa.
Dnia 2015-04-10 o godz. 10:39 kamerdyner-profesora napisał(a): > Mamy piątek 10 kwietnia 2015 > Średnie rynkowe doszły w swoich wzrostach do bardzo mocnego oporu. Nie wydaje mi się, żeby siła jaką dysponuje rynek mogła ten opór pokonać z marszu. Już dziś powinny wystąpić pierwsze oznaki korekty, która to zapewne zacznie się na dobre w poniedziałek. > Co to oznacza dla nas ? > Dla nas posiadaczy akcji GTC oznacza to dobrą okazję do dopełnienia. > Nie tylko wspominałem tu, ale opisałem wyraźnie pewien aspekt analizy VSA jakim jest shake aut, który wystąpił na naszym wykresie podczas tworzenia luki startu. Ponieważ w czasie jego, że tak powiem wyciąganie w górę jeszcze sporo podaży było, więc teraz obszar ten powinien zostać ponownie testowany i zapewne tak właśnie się stanie. Co zrobicie z tą wiedzą, którą wam właśnie przekazałem, to już wasza sprawa. > > Kamerdyner
nic nie zrobię obserwuje , shake aut od kogo oni chcą wyrwać akcje ? chyba nie ode mnie ? ja im oddam jak uznam to za stosowne , a straszyć to mogą dzieci z piaskownicy
Mam pytanie do tych z was, którzy korzystają z systemu banku PKOSA. Ten system to prawdziwy gniot, ale dzisiaj ktos mi ukradł volumen na GTC. Na wykresie dziennym jest, około 180 tysiecy, a jak przełaczę na wykres 60 minutowy, to nie ma po nim sladu. Czy ktoś mógłby to potwierdzić ?
Dnia 2015-04-10 o godz. 13:35 kamerdyner-profesora napisał(a): > Nawaliły chody ruchome na dworcu i ci co zostali na nich, mogą mieć kłopoty i nie zdążyć .............
oby , ja nie chce kupić tylko sprzedać , ale poczekam na dwucyfrowe notowania , w końcu mi się nie śpieszy , pzeszacowywać w dół już raczej nie mają z czego więc teraz czas na wzrosty czyli, slowly and ,up