Obiektywnie mówiąc, kto oddaje przy takich poziomach nie powinien nigdy bawić się na giełdzie. Szkoda nerwów, pieniędzy. Kupno/sprzedaż akcji to kupno przyszłości i wiara lub nie wiara w lepszą przyszłość.
Powinienem to (go) olac, ale nie mogę gdy czytam wpisy tego... (powstrzymam się od STOSOWNYCH określeń) WNa.
Po całym forum wciskał ZUKA po 36 zł bo zaraz będzie 40 , 60 , a i ponad 100 zł.
Tylu ludzi wsadzonych ma MINĘ!!!
Pieniądze? Może cena urośnie, a może ... a może.... Gdybać i marzyć to sobie można. A prawda jest taka, że ich stan jest taki jaka wartość akcji (za ile aktualnie można sprzedać).
A straconego czasu i straconego ZDROWIA nikt i nic nie zwróci.
Popieram. Te ujadanie mnie tu dobija tj. Tak samo jak by ktoś przyszedł do was do domu i próbował wam coś sprzedać i wy dajecie się naciągnąć i tak właśnie się to tu zwami odbyło. Jestescie nieudolni inwestycyjne a na dodatek ujadacie. Glowa do góry i uśredniac.
Ja to tu kolego ,,ujadałem" gdy było 36 zł i ostrzegałem. A zaglądam z ciekawości i przekory bo czegoś takiego jak WN jeszcze w życiu nie widziałem. Ewenement to mało powiedziane.
Ale masz rację.... Postaram się powstrzymać od dalszych uwag na temat tego oszoloma. Każdy widzi ... Powodzenia.
Dnia 2015-04-10 o godz. 10:27 ~Rosomak napisał(a): > Obiektywnie mówiąc, kto oddaje przy takich poziomach nie powinien nigdy bawić się na giełdzie. > Szkoda nerwów, pieniędzy. > Kupno/sprzedaż akcji to kupno przyszłości i wiara lub nie wiara w lepszą przyszłość. >
patrzac na uchwale wza o wynagrodzeniu rady nadzorczej to strasznie bogata spolka jest tylko nie dla akcjonariuszy , caly zysk na kapital zapasowy , trzeba korzystac z dzisiejszej zwyzki i uciekac najdalej , to kanal
Oni wiedzą w co jest grane. Widzę, że pracują pełną parą. Ostro przyjmują nowych pracowników więc jestem zdania, że idą lepsze czasy dla spółki ale i akcjonariuszy ale tych co mieć będą akcje w czasie przyszłym.
a co masz tam kamere ? co to za argumenty ? na mozg ci padlo ? fakty i tylko fakty , poczytaj uchwaly z wza , w tym roku rada nadzorcza zarobi 60 tys razy 12 miesiecy i 10 tys rzay 12 miesiecy , to chyba blisko calego zysku za 2014 ktory przelewaja na kapital zapasowy by miec na wlasnie te wynagrodzenia a nie dla ciebie w formie dywidendy, zejdz z chmur , tu bedzie nisko oj jak nisko
I to sa Wysokie wynagrodzeniaenia? Zwykly kontroler fin bierze w normalnej firmie 10_15 tys mies. Nikt za darmo nie pracujepracuje poza tym takie sprawy musieli negocjowac z bzwbk.
im bardziej bedzie spadac tym bardziej bedziecie sie wzajemnie pocieszac , tak to dziala , ale oczywiscie powodzenia , ciekawe skad wiesz ze to nie bz sprzedaje do progu by nie pokazac
Dnia 2015-04-10 o godz. 17:48 ~lol napisał(a): > im bardziej bedzie spadac tym bardziej bedziecie sie wzajemnie pocieszac , tak to dziala , ale oczywiscie powodzenia , ciekawe skad wiesz ze to nie bz sprzedaje do progu by nie pokazac
Bzwbk nie sprzedaje bo od poczatku roku tu bylo przewalone dwa razy tyle akcji co ma bzwbk więc musieli by poinformowac ze zeszli poniżej albo ze juz nie maja. Za parę dni wchodzi ustawa o OZE w życie z którą zuk" wiąże wielkie nadzieje". Pozatym ff jest mały i wczoraj bylo widać jak paroma tys. Mozna kurs podbić. Tu może być to samo co na Indygotech minerals(180% w 2 tyg.). Pozatym zuk to nie wydmuszka produkują sprzedają zarabiają. Prezes sam pow.ze w 2015 rok wchodza z pełnym portfelem zamówień.